reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pupili

reklama
Ona jest nauczona tak jak moj kot spac w luzko pod kolderka jak jest jej zimno to drapie lapka ;)

Zapomnialam dodac ze ten pies strasznie sie rozpycha jak spi Trzeba ja z wyrka zwalac Juz raz dostalam lapa w brzuch ;)

a to mój nibypudel hehe :)
s30000123gn.jpg

Fajne te Wasze zwierzaczki.... kotki i pieski.... ja niestety nie mam żadnego stworka w domu, bo mieszkam w centrum i nie mam gdzie wyprowadzić pieska na spacerek :(

A w domu to by się strasznie męczyła taka psina

reklama
Mada kotek slodziutki.Czysty hrabia :laugh:
Martica5 twoj niby pudel polozyl na plecy moja Pari,ona chce miec pudla,ale nirestety my mamy sznaucerka i ie moge juz o drugim piesku myslec.
Kociak twoj gosc robi wrazenie.Wachala bym sie czy obok niego usasc czy lepiej sie nie narazac.Jest taki grozny czy tylko ta wyglada :D

Do góry