reklama
M
Melanie
Gość
Blanus pisze:hmmm... po jakims czasie, to nawet psina nie za bardzo wie, o co ten krzyk, tylko sie stresuje, a zapamietuje to, ze jak wraca jest karcona, wiec wychowawczo wychodzi na minus
Właśnie to chciałam napisać
M
Melanie
Gość
Blanus pisze:na pewno...
troszke mi go szkoda, nie chce, zeby poczul sie odtracony z powodu dzidzi, dlatego juz teraz troszke go od siebie odsuwam...
to musi byc cholernie trudne...
M
Melanie
Gość
Kociak pisze:biedne sa te zwierzatka Pozniej dzidzia sie nim zajmie jak bedzie starsza troszke go za uszy poszarpie za ogonek i bedzie dobrze
będą się kochać jak mało kto
ja tez na to licze u nas w domu ;D
oj, jest Melanie... szczegolnie, ze ten nasz Michas to cwaniak i wykorzystuje moje miekkie serce ;D
a tak powaznie, nie lubie go stresowac, juz chyba kiedys pisalam, ze nasz psiun jest chory na padaczke, wiec staramy sie, go oszczedzac...
a tak powaznie, nie lubie go stresowac, juz chyba kiedys pisalam, ze nasz psiun jest chory na padaczke, wiec staramy sie, go oszczedzac...
niestety mój psiak też chory i to na serce! mam coś pecha do tych moich ukochanych serduszek...
miesięcznie wydaję na tabletki ok 60 zł plus kontrolne ekg = 95 zł mówię Wam, koszmar jakiś!
no ale najważniejsze, że jakoś się trzyma ten mój Mufelek...
I też przez tą chorobę rozpieszczony trochę i żal ściska serce jak trzeba nakrzyczeć. Dziś np wyskoczyłam tylko na chwilę z domu a ten łobuz wsadził głowę do śmietniczka w łazience i jak przyszłam to zobaczyłam coś takiego:
Mufi był strasznie zawstydzony że przyłapałam go na gorącym uczynku głowę ze śmietnika wyjął, ale pokrywka bez wieczka już mu została na szyi
dobrze że szybko wróciłam bo ładnie by się wymęczył
miesięcznie wydaję na tabletki ok 60 zł plus kontrolne ekg = 95 zł mówię Wam, koszmar jakiś!
no ale najważniejsze, że jakoś się trzyma ten mój Mufelek...
I też przez tą chorobę rozpieszczony trochę i żal ściska serce jak trzeba nakrzyczeć. Dziś np wyskoczyłam tylko na chwilę z domu a ten łobuz wsadził głowę do śmietniczka w łazience i jak przyszłam to zobaczyłam coś takiego:
Mufi był strasznie zawstydzony że przyłapałam go na gorącym uczynku głowę ze śmietnika wyjął, ale pokrywka bez wieczka już mu została na szyi
dobrze że szybko wróciłam bo ładnie by się wymęczył
reklama