Luckaa dzieciaki superowo sie prezentuja i to chyba lepiej ze nie tlusciochy. Corcia na pewno bedzie sie cieszyla ze jest szczupla a Ty super wygladasz i jakos nie wydaje mi sie ze masz gruba glowe hihi ja to mam lepetyne okragla.mam do zgubienia conajmniej 8kg. zakupilam juz majtory wyszczuplajace, nosze pas poporodowy, szkoda ze na buzie nie moge nic zalozyc wyszczuplajacego.
reklama
Nie tylko ja to mówie, ale inni też zauważają, podobają mi się pyzate buzie, ale mi to weszła w kolejną brode. Też mam majtki wyszczuplające, w talli jest całkiem fajnie, ale jak załóże coś ciaśniejszego w pasie to brzuch okrutnie się marszczy.
jola466
Majowe mamy'09
Luckaa..pieknie wygladacie....
Maluchy boskie...a Ty ..nooo niezla laseczka z ciebie..slicznie
Ja nie widze gdzie ta Twoja gruba glowa??!!!;-)
Maluchy boskie...a Ty ..nooo niezla laseczka z ciebie..slicznie
Ja nie widze gdzie ta Twoja gruba glowa??!!!;-)
dziekuje wszystkim dziewczynom za tak mile słowa.wszystkie bliźnieta sa wyjatkowe!!!
jedynka moi coraz bardziej sie roznia i zastanawiam sie czy to aby napewno jednojajowi???na jakiej podst.lekarz tak mowi?na podstawie jednego łozyska(ja mialam)??
jedynka moi coraz bardziej sie roznia i zastanawiam sie czy to aby napewno jednojajowi???na jakiej podst.lekarz tak mowi?na podstawie jednego łozyska(ja mialam)??
yenefer
Fanka BB :)
Chyba mogę wstawić linka? Jedno- czy dwujajowe? Tu jest to trochę wyjaśnione.
Ja miałam prosto bo u mnie jedna owodnia i jedna kosmówka = jednojajowe (choć patrząc na moje kluski ciągle się zastanawiam czy to prawda:-))
Ja miałam prosto bo u mnie jedna owodnia i jedna kosmówka = jednojajowe (choć patrząc na moje kluski ciągle się zastanawiam czy to prawda:-))
reklama