reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych pociech ;)

Yenefer cuuuudowne masz te szczescia :)

pozdrowienia dla wszystkich cioc IMG_1400.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
hej chłopcy! Ciocia czuje się pozdrowiona! Gdybyście mieli problem z dziewczynami w przyszłości (a wątpię) to ja mam dwie takie laski w domu (wprawdzie już zaklepane ale się odwoła). Przystojniaczki!!!:tak:

Yenefer zastanawiam sie czy Twoje grzeczne panny beda chcialy takich placzkow, ale ponoc chlopcy musza plakac w dziecinstwie by miec piekne oczy :) wiec jakis plus moze bedzie z tego placzkowania

Rainmanka po pierwsze aparat spisal sie bardzo dobrze, po drugie slicznie razem wygladacie, a po trzecie Milenka jest taka sliczniutka ze braciszek bedzie musial jej pilnowac bo chlopaki to beda szalec za nia

Yenefer, Twoje panienki mają taki urok, że dech w piersi zapiera... gratuluję szczęścia!
Jedynka, przystojni Twoi chłopcy :)
Rainmanka pieknie się razem prezentujecie! Milenka cudna, a Przemuś uroczy!

rainmanka wszystko pięknie ale gdzie tatuś????;-) Musisz być bardzo dumna z takie udanej parki! Śliczne maluszki!

Maja i Lena to prawdziwe gwiazdy, gdzie się nie pojawią robią zamieszanie - ale tak chyba jest ze wszystkimi bliźniakami;-)

yenefer - ja to jakas nieuważna jestem - nie zauwazyłam zdjęć! Piękne córy. Gwiazdorki! Nie moge się napatrzeć na te usmiechy z ząbkami :)

reklama
Yenefer cudownie jest patrzec na tak usmiechniete buziulki
Jedynka mali mezczyzni sliczni chlopcy
Raimanka slicznie wygladasz ze swoimi szczesciami

Ja to najpier sie musze do fryziera wybrac dopiero sie na zdjrciu pokaze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A to moi w piatek kaczymy 3 miesiace

na 1 Alan na 2 Aaron na 3 czarnooki Alan i niebieskooki Aaron

Załączniki

• Obraz 178.jpg
    Obraz 178.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 70
  • Obraz 181.jpg
    Obraz 181.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 75
  • Obraz 197.jpg
    Obraz 197.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 95