reklama
yenefer
Fanka BB :)
hej chłopcy! Ciocia czuje się pozdrowiona! Gdybyście mieli problem z dziewczynami w przyszłości (a wątpię) to ja mam dwie takie laski w domu (wprawdzie już zaklepane ale się odwoła). Przystojniaczki!!!
Yenefer zastanawiam sie czy Twoje grzeczne panny beda chcialy takich placzkow, ale ponoc chlopcy musza plakac w dziecinstwie by miec piekne oczy wiec jakis plus moze bedzie z tego placzkowania
Rainmanka po pierwsze aparat spisal sie bardzo dobrze, po drugie slicznie razem wygladacie, a po trzecie Milenka jest taka sliczniutka ze braciszek bedzie musial jej pilnowac bo chlopaki to beda szalec za nia
Rainmanka po pierwsze aparat spisal sie bardzo dobrze, po drugie slicznie razem wygladacie, a po trzecie Milenka jest taka sliczniutka ze braciszek bedzie musial jej pilnowac bo chlopaki to beda szalec za nia
yenefer
rainmanka wszystko pięknie ale gdzie tatuś????;-) Musisz być bardzo dumna z takie udanej parki! Śliczne maluszki!
Maja i Lena to prawdziwe gwiazdy, gdzie się nie pojawią robią zamieszanie - ale tak chyba jest ze wszystkimi bliźniakami;-)
Maja i Lena to prawdziwe gwiazdy, gdzie się nie pojawią robią zamieszanie - ale tak chyba jest ze wszystkimi bliźniakami;-)
yenefer
spoko, spoko - dopiero wczoraj wieczorem zdjęcia się pojawiły
reklama
alex2339
Yenefer cudownie jest patrzec na tak usmiechniete buziulki
Jedynka mali mezczyzni sliczni chlopcy
Raimanka slicznie wygladasz ze swoimi szczesciami
Ja to najpier sie musze do fryziera wybrac dopiero sie na zdjrciu pokaze
A to moi w piatek kaczymy 3 miesiace
na 1 Alan na 2 Aaron na 3 czarnooki Alan i niebieskooki Aaron