reklama
yenefer
Fanka BB :)
ech daleko....już myślałam że będę miała koleżankę na spacery...
yenefer
iws nawet nie wiesz jak bardzo... a najbardziej kogoś do pchania tego ciężkiego wozu, najlepiej jakiegoś konia..lub prędzej osła
iws
yenefer - doskonale cie rozumiem, jak ostatnio wyszłam z nimi na spacer to mimo iż nie było zbyt ciepło przez myśl przeszła mi myśł żeby zdjąć kurtkę bo myślałam, że nie dam rady z gorąca... nieżłe z nas konie pociągowe
...chyba żeby pod kurtkę nie zakłądac nic
...chyba żeby pod kurtkę nie zakłądac nic
Małgoń
Ojjjj dziewczyny, mi tak bardzo brakuje spacerów... No ale mieszkamy z trzech różnych stron... szukamy czwartej do brydża?
Dzisiaj była położna i powiedziała, że na spacerki najwcześniej za 2 tygodnie Poza tym, niczego ciekawego się nie dowiedziałam
Miłego popołudnia
Dzisiaj była położna i powiedziała, że na spacerki najwcześniej za 2 tygodnie Poza tym, niczego ciekawego się nie dowiedziałam
Miłego popołudnia
yenefer
no no! Po pierwsze jestem pod wrażeniem Ciebie Luckaa. To jednak prawda że bliźniacze mamy są wyjątkowe! Pięknie się prezentujesz! Dzieciaczki super, widać że imprezka była udana! Śmieszne - bo twoje dzieci wydają mi się takie dużeee, a moje jeszcze takie malutkie:-)
Yen jak zgrałam zdjęcia to się załamałam, taka szeroka się zrobiłam, mam chyba ze trzy brody i gruba głowe.
dokładnie wydają się duże, bo są chudzuitkie, ważą 8300 i 9300, i noszą ciuchy na 6-9mscy,a to co dostały na 12-18 wyniosłam na strych.
dokładnie wydają się duże, bo są chudzuitkie, ważą 8300 i 9300, i noszą ciuchy na 6-9mscy,a to co dostały na 12-18 wyniosłam na strych.
reklama
yenefer
Gruba głowa??? hahahahahah no nieee, teraz to przesadziłaś! Stanęłabyś przy mnie i wszystkie kompleksy by uleciały