reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych pociech ;)

reklama
Rainmanka słodziutkie te Twoje maluchy i chyba tak jak moje wogóle niepodobne
2ania super dziewczyny, zdjęcie z marchewką ekstra
ayla ale oni są pulchniutcy :)

Oj tak czas bardzo szybko mija. W ciąży może troszkę wolniej za to jak dzieciaczki są już na świecie to masakra. Dzień za dniem a potem robią się z tego tygodnie, miesiace, lata....

2ania no kobietki 1 klasa ! wyglądają ślicznie i juz siedzą !! szok moja Zuzia to jak miala 5 miesiecy to tak siedziala, no ale kazde dziecko ma swoje tempo rozwoju ;) a zdjęcie z kremem rewelacja i jaki uśmiech :)

Dziekuje dziewczyny za mile słówka.Tez sie dziwie,ze juz tak siedza,jeszcze podrzymywane poduszkami,ale bez poduszek tez potrafia,ale nie chce ich obciazac za bardzo bo to chyba za wczesnie:)

Ania jak one pieknie siedza!Moje skonczyly 5 a tak nie siedza...sadzam ich s podparciem ale zaraz sie zsuwaja na plecy i nie chca.Ale u mamuni na kolankach siedzi sie fajnie...

Moje małe pomocnice :)
_DSC94671.jpg

reklama
Do góry