reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pociech ;)

Rainmanka - moje do 3 miesiąca spały w jednym łózku. Do 1,5 nóżkami do siebie, potem w poprzek łóżeczka. Po 3 miesiącu juz nogi zaczęły wyglądać przez szczeble :)

Luckaa - Teraz nie wiem ile waża. Koło 9 miesiąca było cos koło 7-8 kg. Może i wagę mają ale malutkie są. Maja jest strasznie drobniutka. Jak chodziliśmy do lekarza w 6 miesiacu to ludzie sie pytali kiedy sie urodziły i czy maja 3 miesiące :) Jak mówiłam, że pól roku to oczy wielkie robili. My do tej pory kombinezony mamy 74 :)

jedynka - U nas Maja tak spała z pieluchą na głowie. kto do nas nie przyjechał to się pytał czy się nie boję, że się udusi. Jak zdejmowałam to za moment znowu była tetra na twarzy. Dopiero kilka miesięcy temu możemy życ bez tetry, na spacerze kiedyś to bez tetry przy buzi ani jedna ani druga nie zasnęła :)

reklama
Witam serdecznie. Chciałam dołączyć do szczęśliwych wielokrotnych mamuś :) A to moje skarby...

usm.jpg
Urodzili się 19.04 tego roku przez cc w 37 tc. Miałam zatrucie ciązowe i mało co się nie przeniosłam na tamten świat... Ale wszystko się skończyło dobrze. Miruś 2,2 kg, Jaś 2,5 kg odpowiednio 8 i 7 w skali Apgar. Obecnie ważą odpowiednio 9,5 i 9,8 kg

pozdrawiam wszystkie mamusie...

Dama... śliczne masz bejbuski :) i mamy wiele wspólnego (cc, zatrucie i wagi dzidziusiów, tylko u mnie jedno 100g miało mniej) :)

piękne macie dzieci.....

rainmanka widzę że podobne mamy przeżycia.... Ja nie wspominam dobrze cesarki...:no:

jedynka ten Kętrzyn :tak: W Bartoszycach pracuje mój mąż. Jest wojskowym st. szer. Ale jeszcze kilka dni bo przenoszą go na Orzysz. No i będzie w domku raz w tygodniu cholerka...:-(

to więcej zdjęć moich kocurków
dzieci.... | Facebook

Ostatnia edycja:
Jedynka-cudni ci Twoi chłopcy i sprawiaja wrażenie ze są całkiem duzi..
Rainmanka-rozkoszna ta parka.ale to szczescie od Boga Dziewczyny ,że mamy takie śliczne,zdrowe dzieci i w dodatku dwoje:)

reklama
Do góry