reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pociech ;)

reklama
Rainmanka świetne te fotki!cudowne rodzeństwo!ciekawe czy moja Lenka też tak będzie brata Oskara atakowała?!:-Dbo podobno większa jest:-)
Dużo zdrówka dla Was, bo ja to w tamtym tygodniu ze szpitala wróciłam i katar tam załapałam:wściekła/y:
Buziaki :blink:

IMG_7687.jpgLeonek

IMG_7753.jpgMaksio

Olis, łózeczko nie jest duże 120x60 więc wychodzi na to że one takie małe :)

Ayla super chłopaki :) Leonek słodko wygląda jak śpi a z Maksia śliczny Mikołajek.....

KKociakk bo moja Zosia wogóle cała jest duża (taki kochany pulpecik) 77cm i 10,8 kg siosta dzielnie ją goni 74cm i 9 kg.
Moja Wiki ma naczyniaka na udzie i powoli jej sam zanika, zaczyna już przenikać zwykła skóra.
Rainmanka jakie słodkie kruszynki:)
Ayla Maksio wygląda rewelacyjnie.
Gastone ślicznotki małe.

A mnie wzielo troche na wspomnienia:)
ojjjjeeeejjjjj kiedy to bylo,jak moje kruszynki byly takie malutkie:)juz zapomnialam
Na 1 zdjeciu Kingusia,na 2 Klaudusia:)i 3 wspolne:)

Załączniki

• SL370110.jpg
    SL370110.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 97
  • SL370122.jpg
    SL370122.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 87
  • SL370094.jpg
    SL370094.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 133
reklama
Jedynka na tych Twoich chłopaków to mozna patrzec godzinami :)

2ania ale malotki były :) kruszynki

Gastone słodziaczki z Twoich dziewczynek :)

Do góry