reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pociech ;)

reklama
Justella sliczni chlopcy i tacy sami :) i te rajtuzy super :))
Basia sliczne corcie ioczka jak perelki :)
Lenna Hania to ma niesamowite te wloski!!! szok ale musialas miec zgage w ciazy hihi

moi nosza na 68 a kombinezon Maciek na 74 i juz niektore spiochy tez na 74 takze Olis nie jestes sama . moi sa dludzy bardziej niz pulchni :)

Basia 82 śliczne te Twoje córeczki, Zosia to mi przypomina od szwagierki coreczke jak byla mała, normalnie jak 2 krople wody :) szczegolnie te duze oczke :)
Justella też masz słodkich chlopaków, tez mi sie podobają rajstopki wygladają bosko :) a jesli chodzi o naczyniaka nie myslalas o mrozeniu go? to nic nie boli tylko raz na pol roku sie jezdzi, ja z moją coreczka jezdze od 3 miesiaca(dobra lekarka dala mi skierowanie) i ma go nadal tylko jest rózowo-blady juz i przenika zwykla skora spod spodu a ma juz 2 latka i ponad 3 miesiace , tez mi mowili ze do roku zniknie, ale tak na prawde jeszcze sie nie spotkalam z zadną matka ktora by to potwierdziła, chyba że Ty taka znasz :) życze szybkiego znikniecia naczyniaka :)

Rainmanka swietna akcja "chodz przemcio trocvhe cie pociumkam" hehe
Masz mega lozeczko chyba albo szkrabiki malusie, moje w lozeczku w tej pozycji dotykaja sobie wzajemnie kolan

reklama
Śliczne maluszki, justella czy jeden z nich ma alergie??
IWS ile one wąża, bo moja agatka też maluszek, waży 7400, bluzy spodnie też mamy 3-6-9msca, ale body na 12-18, takie mamy to zakładam.

Do góry