iws
Fanka BB :)
Iws,to tak jak moje,choc nie jestem do konca pewna,czy moje dwu-,czy jednojajowe![]()
Moje wszystko dwu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iws,to tak jak moje,choc nie jestem do konca pewna,czy moje dwu-,czy jednojajowe![]()
yenefer-niunie śliczne-widac ze chochliki maja w oczach
iws-dziewczynki boskie,jakie oczy maja wielgasne!!
Akosua-Twoje dziewczynki cudne,uwielbiam taki egzotyczny typ urody.
gastone-przekochane córeczki masz,a te czuprynki czarne są zabójcze.czym je karmisz,że takie bujne maja fryzury?i jak sie wózek sprawdza?ja na razie nie moge dojsc do tego jak wyglądaja adaptery do fotelików samochodowych w baby jogger
...
dzięki gastoneU mnie w rodzinie wszystkie dzieciaki maja takie czuprynki.Jednak czesto bywa,jak w przyapdku mojego Maxa ze te czarne czupryny zamienija sie blond.Dziewzynkom juz jasnieja...
Adaptery powiadasz..hm..prosze
Baby Jogger Maxi Cosi Car Seat Adaptors - Lullaboo Baby
Ale fotelik mozna montowc tylko w pojedynczych wozkach.
iws śliczności!! Moje też już jeżdżą w spacerówkach (wiesz może jak reguluje się te paski na ramionka??? bo ja chyba jakaś mało inteligentna jestem() Jeśli można wiedzieć to gdzie kupilas te czapeczki bo są super!