reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych pociech ;)

reklama
Moje dziewczynki to już niejedna propozycje miały, jak lezalam w szpit to 3 pary chlopakow sie przewinely hehe i kazdy sie oferowal a i pojedyncze sztuki tez:)

Moje dziewczynki to już niejedna propozycje miały, jak lezalam w szpit to 3 pary chlopakow sie przewinely hehe i kazdy sie oferowal a i pojedyncze sztuki tez:)

olis to róbcie zapisy!i pamiętaj o moich dwóch:)

jedynka-super chłopaki!i zobacz jak ładnie śpią,a mówiłas że nie... :)

widze dziewczyny ze macie pojedyncze wozki.Jak sobie rqdzicie zpojedynczymi?Zastanawiam sienad kolejnym wozkieminie wiem zuelnie jakaopcje wybrac.Bo tym razem chce spcerowke side by side (kolo siebie)i nie wiem,czy kupic dwa wozkiczy jeden podwojny...widze ze duzo dziewczyn kupuje dwa.No dobvra ja wiekszosc spacerowi wypadow to tylko z mezem ale ci jak moje gwiazdy nie beda siemisily do tego wozka co mam, a kupie dwa i bede musial z nimi sama wyjsc ?hm..nie wiem namieszlam sobie w glowie..

iws to ja tak samo ściągam jak ty :))

Trzeba sobie radzić, tak? To widać jest słaba strona zoom-ów - pasy w spacerówkach. Mam jeszcze pytanie odnośnie śpiworków - czy kupujesz oryginalne do zoom-a czy takie uniwersalne (widziałam na allegro). Jeszcze nie zmierzyłam czy pasują.

A kawalerowie superowi :)

dzięki gastone:)i tu sie własnie zgubiłam.bo ja potrzebuje do city select-podwójny.producent nie odpisuje,a na jego stronie ,przy akcesoriach do selecta jest fotka samego fotelika i nijak nie widac jak wyglada ten adapter do podwójnego.:(ale dzieki i tak:)

olis,cudneTwoje dziewczynki są,i takie malusie.wyglądają na grzeczne... :)

milenka-ale chłopcy czadowi!jednojajowi,prawda?bo sie juz gubie...jak jestem pewna na 100%, ze blizniaki jednojajowe to sie okazuje ze dwu i odwrotnie:)

Moje maluchy mieli jedno łożysko i podobno są dwujajowi :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry