reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
zgadzam sie z Wami dziewczyny :) Jeszcze niedawno z brzuszkami chodzilysmy a tu juz nasze pociechy maja po 2 -3 miesiace.
Ja do pracy wracam z pazdzierniku ale to gora na 5 godzinek dziennie. Ciezko bedzie zaczac no ale isc trzeba ehhh, najgorsze pierwsze kilka dni ...
P.S wszystkie dzieciaczki kochaniutkie , slicznie rosna i cudownie sie smieja :tak:

Majówka 2011 w Kletnie - troszke zimno było ale za to jak fajnie i zabawnie :)

Pod jaskinią znalazłam takiego małego niedźwiadka :)

DSC_0022.jpg

Tutaj cała trójeczka

DSC_0082.jpg

Kajtuś od małego wie co dobre :)

DSC_0076.jpg

sylvanas ale wy podrozojecie! Czyli jednak jestem mama ktora przesadza i "hoduje w domku" swoje dziecko, dzis rozmawialam o tym z mezem, ze nigdzie nie jezdzimy... :(

Hej Dziewczynki

A moj Stas ma chyba kolejny skok rozwojowy, placz wnieboglosy uskuteczniał dzisiaj caly dzien... Rozsmieszyl mnie dzis moj D. twierdzac, ze jest tak wykonczony, ze juz musi sie polozyc :wściekła/y:

angelka ja idac tropem vikingus powiedzialam mojemu ze ma zajmowac sie mala caly dzien (najpierw sie oburzyl ze przeciez bedzie gotowal obiad) i skonczylo sie na tym ze raz zmienil jej dzis pieluche!

ja to sie boje jak by zniosla moja 3h w samochodzie, bo jak wspomnialam na glownym nie lubi siedziec w foteliku, wiec jak nie spi to sie drze

DSC_5284 copy (432 x 648).jpgDSC_5137 copy (645 x 968).jpgDSC_5266 copy (968 x 645).jpga to sesja dokladnie w dniu kiedy Igorekkonczyl 3 miesiace))w tym dniu mial rowniez chrzest(lany poniedzialek)

madziadk sliczna taka sesja

wogole wszystie dzieci sa tak sliczne i wspaniałe słodziaszki, że chetnie bym je wszystkie utuliła.

reklama
Do góry