reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
zgadzam sie z Wami dziewczyny :) Jeszcze niedawno z brzuszkami chodzilysmy a tu juz nasze pociechy maja po 2 -3 miesiace.
Ja do pracy wracam z pazdzierniku ale to gora na 5 godzinek dziennie. Ciezko bedzie zaczac no ale isc trzeba ehhh, najgorsze pierwsze kilka dni ...
P.S wszystkie dzieciaczki kochaniutkie , slicznie rosna i cudownie sie smieja :tak:

Majówka 2011 w Kletnie - troszke zimno było ale za to jak fajnie i zabawnie :)

Pod jaskinią znalazłam takiego małego niedźwiadka :)

DSC_0022.jpg

Tutaj cała trójeczka

DSC_0082.jpg

Kajtuś od małego wie co dobre :)

DSC_0076.jpg

sylvanas ale wy podrozojecie! Czyli jednak jestem mama ktora przesadza i "hoduje w domku" swoje dziecko, dzis rozmawialam o tym z mezem, ze nigdzie nie jezdzimy... :(

Hej Dziewczynki

A moj Stas ma chyba kolejny skok rozwojowy, placz wnieboglosy uskuteczniał dzisiaj caly dzien... Rozsmieszyl mnie dzis moj D. twierdzac, ze jest tak wykonczony, ze juz musi sie polozyc :wściekła/y:

angelka ja idac tropem vikingus powiedzialam mojemu ze ma zajmowac sie mala caly dzien (najpierw sie oburzyl ze przeciez bedzie gotowal obiad) i skonczylo sie na tym ze raz zmienil jej dzis pieluche!

ja to sie boje jak by zniosla moja 3h w samochodzie, bo jak wspomnialam na glownym nie lubi siedziec w foteliku, wiec jak nie spi to sie drze

DSC_5284 copy (432 x 648).jpgDSC_5137 copy (645 x 968).jpgDSC_5266 copy (968 x 645).jpga to sesja dokladnie w dniu kiedy Igorekkonczyl 3 miesiace))w tym dniu mial rowniez chrzest(lany poniedzialek)

madziadk sliczna taka sesja

wogole wszystie dzieci sa tak sliczne i wspaniałe słodziaszki, że chetnie bym je wszystkie utuliła.

reklama
Do góry