reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

Podróże to nasza pasja :)

Za miesiąc lecimy do Londynu a w między czasie pewnie teraz to co weekend jakieś górskie spacerki będą... Tak już jest jak ma się faceta grotołaza - on pod ziemie a my spacerujemy :)

Ja tylko licze ze namowie go na jakieś "leniwe" wakacje gdzie ktoś za nas zrobi codziennie obiadek i będziemy mogli poleżeć przez tydzień na plaży... Będe próbować :p

reklama
sylvanas zeby nie bylo jak u mnie, nawet jak pojechalismy do chorwacji to codziennie musielismy gdzies jezdzic, na basenie przy hotelu polezalam moze ze dwa razy :) hmmm chyba musze popracowac nad swoim przewrlazliwieniem, bo ja to jak ide na spacer a mala sie obudzi w wozku to juz mysle ze zaraz zacznie sie drzec i biegne czym predzej do domu :/

Dziewczyny ja caly czas sledze ten watek i nie moge sie nadziwic jak nasze dzieciaczki szybko rosna i jakie sa przesliczne :)
moj danny 10 tygodni na zdjeciach, robione wczoraj :-)

Załączniki

• 56.jpg
    56.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 49
  • 64a.jpg
    64a.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 49
  • 69.jpg
    69.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 44
  • 76.jpg
    76.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 48
  • 77.jpg
    77.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 50
  • 79.jpg
    79.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 55
  • 71a.jpg
    71a.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 48
  • 74.jpg
    74.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 42
  • photo(13).jpg
    photo(13).jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
dzieci sliczne, mamusie równiez :))

Ligotka tez zawsze miałam tak jak ty, ledwo sie Maja obudziła w wozku to ja w stresie ale od jakiegos czasu potrafi jechac i patrzec chocby na ruszajacy sie zameczek albo na pszczółke zawieszona nad glowa. A nawet jak zaczyna plakac bo sie przebudzi albo cos jej nie pasuje to troche sie powydziera (dosłownie) i zaraz pada i spi dalej. Wyluzuj mamuska:))))

moze to szalenstwo ale jak patrze na Maje i wasze dzieciaczki przychodzi mi ochota na drugie dziecko. Ale to szaleństwo:))))))))) (w moim przypadku oczywiscie)
dosłownie, ja już myśle co to będzie jak synek wyrośnie, jak wtedy będe tęsknić do takiego maleństwa, no może wtedy to będzie czas na drugie dziecko:-D:tak:

neta - widze ze twoj janek tez lubi glowke przeginac na jedna strone - ja sie troche martwie jak viki tak robi , ale niby to ok :) a twoj lekarz - cos na to?

neta - widze ze twoj janek tez lubi glowke przeginac na jedna strone - ja sie troche martwie jak viki tak robi , ale niby to ok :) a twoj lekarz - cos na to?

ja też się martwię, bo mała zdecydowanie preferuje jedna stronę, nie ma przykurczów, bo umie odwracać na obie strony, ale woli tę jedną, jak śpi w nocy to tylko na tej właśnie, a tego już nie mogę kontrolować, bo... sama śpię :) troszkę jej się zniekształciła główka właśnie z tej strony :/

reklama
Dziekuje ligotka, ty tez zgrabniutka jestes :) zreszta z tego co widze na zdjeciach wszystkie super wygladacie. Ja jeszcze nie zaczelam cwiczyc :zawstydzona/y: brzuch juz dawno wrocil mi do dawnych wymiarow, nawet miesnie mam twarde, jeszcze z bioderek musze zrzucic troche .
Ja tez mysle o drugim dziecku :-)

Do góry