reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych maluszków

Podróże to nasza pasja :)

Za miesiąc lecimy do Londynu a w między czasie pewnie teraz to co weekend jakieś górskie spacerki będą... Tak już jest jak ma się faceta grotołaza - on pod ziemie a my spacerujemy :)

Ja tylko licze ze namowie go na jakieś "leniwe" wakacje gdzie ktoś za nas zrobi codziennie obiadek i będziemy mogli poleżeć przez tydzień na plaży... Będe próbować :p

reklama
sylvanas zeby nie bylo jak u mnie, nawet jak pojechalismy do chorwacji to codziennie musielismy gdzies jezdzic, na basenie przy hotelu polezalam moze ze dwa razy :) hmmm chyba musze popracowac nad swoim przewrlazliwieniem, bo ja to jak ide na spacer a mala sie obudzi w wozku to juz mysle ze zaraz zacznie sie drzec i biegne czym predzej do domu :/

Dziewczyny ja caly czas sledze ten watek i nie moge sie nadziwic jak nasze dzieciaczki szybko rosna i jakie sa przesliczne :)
moj danny 10 tygodni na zdjeciach, robione wczoraj :-)

Załączniki

• 56.jpg
    56.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 45
  • 64a.jpg
    64a.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 45
  • 69.jpg
    69.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 40
  • 76.jpg
    76.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 44
  • 77.jpg
    77.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 46
  • 79.jpg
    79.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 51
  • 71a.jpg
    71a.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 44
  • 74.jpg
    74.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 38
  • photo(13).jpg
    photo(13).jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
dzieci sliczne, mamusie równiez :))

Ligotka tez zawsze miałam tak jak ty, ledwo sie Maja obudziła w wozku to ja w stresie ale od jakiegos czasu potrafi jechac i patrzec chocby na ruszajacy sie zameczek albo na pszczółke zawieszona nad glowa. A nawet jak zaczyna plakac bo sie przebudzi albo cos jej nie pasuje to troche sie powydziera (dosłownie) i zaraz pada i spi dalej. Wyluzuj mamuska:))))

moze to szalenstwo ale jak patrze na Maje i wasze dzieciaczki przychodzi mi ochota na drugie dziecko. Ale to szaleństwo:))))))))) (w moim przypadku oczywiscie)
dosłownie, ja już myśle co to będzie jak synek wyrośnie, jak wtedy będe tęsknić do takiego maleństwa, no może wtedy to będzie czas na drugie dziecko:-D:tak:

neta - widze ze twoj janek tez lubi glowke przeginac na jedna strone - ja sie troche martwie jak viki tak robi , ale niby to ok :) a twoj lekarz - cos na to?

neta - widze ze twoj janek tez lubi glowke przeginac na jedna strone - ja sie troche martwie jak viki tak robi , ale niby to ok :) a twoj lekarz - cos na to?

ja też się martwię, bo mała zdecydowanie preferuje jedna stronę, nie ma przykurczów, bo umie odwracać na obie strony, ale woli tę jedną, jak śpi w nocy to tylko na tej właśnie, a tego już nie mogę kontrolować, bo... sama śpię :) troszkę jej się zniekształciła główka właśnie z tej strony :/

reklama
Dziekuje ligotka, ty tez zgrabniutka jestes :) zreszta z tego co widze na zdjeciach wszystkie super wygladacie. Ja jeszcze nie zaczelam cwiczyc :zawstydzona/y: brzuch juz dawno wrocil mi do dawnych wymiarow, nawet miesnie mam twarde, jeszcze z bioderek musze zrzucic troche .
Ja tez mysle o drugim dziecku :-)

Do góry