reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

zostawić dziecko pod opieką tatusia...;-) - oczywiście nie są to normalne praktyki i dostało mu sie za to:wściekła/y:
DSC02713.jpgDSC02715.jpg

a to już pierwsza kaszka ryżowa w płynie - no nie zaczekaliśmy na koniec 4 m-ca , ale to przez te luźne kupki - a piła z takim zapałem, że aż za butle chwyciła :-)

DSC027191.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Ale rosna nam maluchy prawda ;) Jeszcze niedawno byly tu fotki z narodzin, a teraz takie duze oczka na nas patrza ;)

ja tez się nadziwic nie mogę :)
i pewnie się zgadzacie ,że ostatnie 3 miesiące ciąży wlokły się jak falki z olejem, a teraz zleciało niewiedziec kiedy:) ...ale z jakim efektem;)

reklama
ja jezcze mam zamiar co najmniej półtora roku posiedzieć z nimi chociaż juz dostaje fisia .
Wszystkie bobaski przecudne i rosną bardzo szybko.

Clauditka- pieknie w tym kapelusiku
Dorisl - fajnie juz dzwiga główkę, moja jeszcze sie bardzo chwieje i kiepsko jej to idzie
Vikiigus - super fotki .. i przy tym kompie :D no i Ty świetnie wygladasz
Olcia -cudnie sie smieje Twoje maleństwo
Margoz - śliczna rodzinna fotka
Ligotka -fajnie sie juz bawi, moja tylko macha gryzaczkiem i czasem do buzi trafi.
Gosia -Kubuś ma super uśmiech.. uwielbiam wszystkie te dzieciowe usmiechy
Rutkosia -cudna sesja
Ewusia- super na tej huśtawce , mamy taka u rodziców
Bobomama - super księżniczkowo wyglada w tej przymiarce ..
jtaudul ,Karolina, Mysia..super i wszystkie wasze chrzcielne kreacje piękne.
Ja wybrałam dla mojej skromniutkie wdzianko
bo tak mi sie najlepiej podobała do kościołka
ale odbije sobie na lato bo dostała śliczne sukieneczki :D

a tu troche sentymentalnie i kilka Milusiowych minek :

Załączniki

• fd.jpg
    fd.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 55
  • fgtfgh1.jpg
    fgtfgh1.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 59
Do góry