reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

no to super ze myślicie o następnych bobasach :)
tylko ja wam radze albo teraz albo tak żebyście sie nie musiały męczyć z niemowlakiem i dwulatkiem bo 2-3 lata to trudny czas, wiec jak macie teraz na tyle sil to lepiej żeby dzieci byly jak najbardziej zbliżone albo tak zeby jedno zdążyło wyrosnąć z "buntu"Ale na szczęście nie wszystkie dzieci są takie nadpobudliwe jak Dorianek.

neta , piękna sesyjka
Sunshine - super bobas i ty tez świetnie wygladasz
sylvanas - cudny niedźwiadek i Ty tez taka rozpromieniona,
madzia - piękne romantyczne fotki
Ligotka tez pięknie wyszła z dzieciątkiem (zdjęcie z zamkniętej grupy)

reklama
Dziekuje nixie, ty tez swietnie wygladasz, sexy mama ;) i twoja kruszynka tez jest slodka. Ja chyba z ciaza poczekam troche, choc zapewne masz racje ze lepiej teraz albo poczekac az dziecko podrosnie. Mi sie wydaje ze daniel bedzie jak dorianek, bardzo ruchliwy jest!!

moja Lenka w zabawie i jej brat co lubi wygłupy :)
P5010002.jpgP5040013.jpg

margoz ja swojej podkładam maskotkę za plecami żeby mi się nie przekręciła w nocy . I do ok 2 w nocy spi na jednym boku a potem jak się obudzi na mleko to ją kładę na drugim . Jak na razie główka ok .

ligotka moja też nie lubi siedzieć w foteliku i tylko gdy autko się zatrzyma to mała protestuje . A na początku lipca czeka nas przeprowadzka do Niemczech i ponad 10h jazdy autem :baffled: masakra boje się tak że hej :-( A przez rok bedziemy z małą tak kursowały bo ja mam jeszcze rok studiów a mąż już mieszka na stałe w Niemczech więc musimy z Leną jakoś to pogodzić żeby byc jak najwięcej czasu razem w trojkę . I tak będziemy kursowały Polska-Niemcy przez ok 4-5 lat gdy nasz domek będzie w końcu urządzony ;-) Trochę prze****n* ale cóż takie życie , a kredytu nie chce brać i do końca życia żyć w stresie .

Delfin ale domku zazdroszcze wiec po 5 latach bedziecie mieli spokoj, a my to nasz kredyt na mieszkanko bedziemy najblizsze 29 lat splacac... rok mamy za soba ;)

margoz fajne dzieciaki !

reklama
Do góry