reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
ewelinka , super, moje dzieciątka tez czasem korzystają z miski :)
angelka, Staś ma zarąbistego pajączka!!!
karolina - pieknie, ja uwielbiam fotki z rodzenstwem
Vikiigus - niesamowity rozwój Twojego dzieciątka ! ona ma takie fajne długie nuzki
Olcia - fajnie, a nasz Dodi mial zólty pojazd i jezdzil 2 x po 15 min dziennie,
no i Milusia tez kiedys skorzysta :)
goyap- pięknie wcina :)
clauditka - śliczny śpioszek
madziadk - genialna składanka :) i słodko uciaprany..
sunshine - ślicznie mu pasuje ten kapelusik.. on ma taką delikatną urodę :)
Wszystkie dzieci są cudowne
Jtaudul - śliczne foty kąpielowe i z tatusiem
Majusia, Olga -sliczne bobasy
Figa - Ty masz podwójne szczęście :)
clauditka, czarna, Julix, pani cinkowa.. no wszystkie dzidziusie do schrupania..

A to my i składanka z wczasów (Dorianek byl z dziadkami w górach)

Załączniki

• IMG_6zt444.jpg
    IMG_6zt444.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 65
  • IMG_62gf33.jpg
    IMG_62gf33.jpg
    62,4 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_604tr0.jpg
    IMG_604tr0.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG_642bv3.jpg
    IMG_642bv3.jpg
    64,3 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_910b8.jpg
    IMG_910b8.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_6gh78.jpg
    IMG_6gh78.jpg
    58,2 KB · Wyświetleń: 71
Zgadzam sie z Olcia, Nixie sliczna rodzinka, na ostatnim zdjeciu super wyszlyscie. Dorianek ma super blond wloski....ja mam nadzieje, ze daniel bedzie mial za tatusiem blond-chris mial biale jak byl maly ;) daniel ma teraz mieszane - brazowe jak sie urodzil (sporo sie wytarlo) a teraz rosna mu blond

Olcia, nadunia sliczne wyglada w czapeczce, fajne zdjecie z tatusiem

Ostatnia edycja:
Olcia - nadusia jak zwykle urocza - taki slodziak z niej i te niewinne minki:-) - i gratuluje postepów- taka malutka, a takie duze osiągniecia;-)
nixie
- jak zwykle cudnie:-) - możesz nie pisać, ale fotki wklejaj ;-)
ewelinka
- Izka super - fajne zestawionko fot - i jeszcze raz - milo znowu Cię zobaczyć;)
Karolinka - skarby - bezcenne- a ten wózeczek do wasz? fajny pomysł na wozenie dzieciaczków w podobnym wieku w dwójce - na pewno nieźle się integrują;-)

i dzieki w imieniu Viki - heheh- motywuja ja pochwały - sprawdzone;-)

Karolinka - skarby - bezcenne- a ten wózeczek do wasz? fajny pomysł na wozenie dzieciaczków w podobnym wieku w dwójce - na pewno nieźle się integrują;-)

Tak to nasz. Wybawienie na spacerach :-)
A co do integracji to różnie bywa. Czasem Dawid jak mała płacze to ją pogłaszcze, da smoczka a czasem ją trzepnie. Zależy jaki ma dzień. Ale pilnuje ją i nie pozwala nikomu nawet na małą spojrzeć :tak:

no dokładnie Karolina u nas jest tak samo buziaczki i "kocham cię Ala" a czasem to szkoda gadać
nie oddzywałam się tak długo bo mały mi załatwił laptopa (dziecko + sok + laptop = wydatek)
A to my po chrzcinach

Załączniki

• DSC00431.jpg
    DSC00431.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 101
  • DSC02969.jpg
    DSC02969.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 95
madziacha - fajną masz rodzinkę;-)

- a to dzisiejsza poza Viki- nie wiem co ona kombinuje ...hmmm... w każdym razie cokolwiek robi - jest coraz bardziej efektowne:-D..efektywne zresztą też;-) mostek odwrotny.jpgsorki za jakość , ale to kadr z filmu i dlatego;-)

reklama
viki probuje wstac :-) juz nie moge sie doczekac kiedy daniel bedzie robil takie akrobacje jak viki :-)
Madziacha sliczne dzieciaczki

Załączniki

• 84 (2).jpg
    84 (2).jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 65
  • 84.jpg
    84.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 61
  • 035.jpg
    035.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 62
  • 052a.jpg