reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
goyap fajny śliniaczek
sunshine podoba mi się to zdj w sepii, bardzo ładne!
madzia super mix zdjęć a Igrek na każdym zadowolony
angelka Staś widze uradowany bo wielkie łoże całe jego.

a dziekuje, starsza siostra wypatrzyla jak bylismy w Ikea
MATA Zestaw naczyń, 4 szt. - różowy - IKEA

super sie sprawdza wykonany, jest z miekkiego (elastycznego) plastiku, fajnie dopasowuje sie pod brudke malenstwa.
A co najwazniejsze, przy nauce jedzenia co nie trafi do buzki, to nie brudzi ubranka, tylko zbiera sie na dole w ryniece.

dziś wielki dzień - Viki ma za sobą pierwsze mozolne kroczki na czworaka :tak: - w dodatku bawiłam się aparatem- bo już nie mogłam znaleźć sposobu na moją marudę , a obiektyw to jedna z rzeczy która wywołuje uśmiech na jej twarzy;-) - i udało mi się to zarejestrować - tak więc sorki za mój rzenujący komentarz w tle :-D...i tak jak znajdę czas to przerobię to na fajne home-video;-)

[video=youtube;wbUCgKopiuQ]http://www.youtube.com/watch?v=wbUCgKopiuQ[/video]

ja wiem że na tym kawałku niewiele widac- ale pewnie wyobrazacie sobie jaka jestem szczęsliwa:-)

Ostatnia edycja:
CIMG2351.jpgIMG_0001 (4).jpgIMG_0003.jpgIMG_0001.JPGIMG_0021.jpgIMG_0015.jpgIMG_0003 (2).jpgIMG_0002 (2).JPGIMG_0003 (4).JPGIMG_0005 (2).JPGto sa fotki z ostatniego miesiaca :)

reklama
Do góry