reklama
A my nadal na półwyspie, jest naprawdę świetnie.
Polecam wszystkim na wakacje camping Chałupy 3, my mamy tutaj swoją przyczepę, ale też można wynająć domek i spędzać miło czas.
Ludzie też tutaj są super pozytywnie nastawieni, no może z małymi wyjątkami :-)
Przed chwilą wróciłam ze spaceru z psem i trochę kropi, więc szybko zaniosłam Bruna a pieska zostawiłam przed przedsionkiem i po kilku minutach jakaś babka do mnie puka, że pada a ja krzywdzę psa i że skoro nie mogę się nim zajmować, bo widzi właśnie, że mam małe dziecko, to niepotrzebnie jest męczyć zwierzę, bo ciekawe, czy ja bym tak chciała siedzieć na deszczu...
Nieważne :-)
Wrzucam fotki Bruna.
Czasem bywało naprawdę chłodno
Ale ostatnio nawet wieczorkiem już jest ciepło
Marchewka nawet smaczna :-)
Z tatusiem
Mama ubiera mnie w fiolety
Polecam wszystkim na wakacje camping Chałupy 3, my mamy tutaj swoją przyczepę, ale też można wynająć domek i spędzać miło czas.
Ludzie też tutaj są super pozytywnie nastawieni, no może z małymi wyjątkami :-)
Przed chwilą wróciłam ze spaceru z psem i trochę kropi, więc szybko zaniosłam Bruna a pieska zostawiłam przed przedsionkiem i po kilku minutach jakaś babka do mnie puka, że pada a ja krzywdzę psa i że skoro nie mogę się nim zajmować, bo widzi właśnie, że mam małe dziecko, to niepotrzebnie jest męczyć zwierzę, bo ciekawe, czy ja bym tak chciała siedzieć na deszczu...
Nieważne :-)
Wrzucam fotki Bruna.
Czasem bywało naprawdę chłodno
Ale ostatnio nawet wieczorkiem już jest ciepło
Marchewka nawet smaczna :-)
Z tatusiem
Mama ubiera mnie w fiolety
polis1010
Leniuszkowa mama
Brunik prawdziwy wczasowicz :-)
Sylviena Olus ma niesamowite oczka-takie duze i ciekawe swiata
Sylviena Olus ma niesamowite oczka-takie duze i ciekawe swiata
Ale z Agniesi śliczna dziewczynka. Ma piekne oczka
Olek faktycznie ma bujny włos
A Kubuś bosko śpi.
Soniu zazdroszcze półwyspu. Ja byłam kiedyś na wakacjach na Solarze. Miejsce super. Albo zatoka albo morze, żyć nie umierać Bruno jakiś chyba z fioletów nie do końca szczęśliwy Ale niech sie cieszy, że to nie róż
Olek faktycznie ma bujny włos
A Kubuś bosko śpi.
Soniu zazdroszcze półwyspu. Ja byłam kiedyś na wakacjach na Solarze. Miejsce super. Albo zatoka albo morze, żyć nie umierać Bruno jakiś chyba z fioletów nie do końca szczęśliwy Ale niech sie cieszy, że to nie róż
sylvenia z Twojego synusia wyrasta niezły przystojniacha, oczka ma cudne
sonia bruno ma słodką roześmianą bużke
gosia mój szymek ostatnio tez się lubi zakrywać wszystkim czym popadnie
wogóle te nasze dzieciaczki tak szybko rosna i tak "dorośleją" a buzki nabierają mocnych kształtów
sonia bruno ma słodką roześmianą bużke
gosia mój szymek ostatnio tez się lubi zakrywać wszystkim czym popadnie
wogóle te nasze dzieciaczki tak szybko rosna i tak "dorośleją" a buzki nabierają mocnych kształtów
Olcia_87
Fanka BB :)
A nas odwiedzila tesciowa i tak sobie zwiedzamy okolice Oxfordu. Tutaj Nadusia z babcia :-)
Uploaded with ImageShack.us
Timon z Krola Lwa:-)
Timon z Krola Lwa:-)
reklama
Olcia_87
Fanka BB :)
a dziekuje spodenki kupilam tutaj u nas w oxfordzie. Wydaje mi sie ze na allegro powinny byc :-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: