reklama
figa777
Mateuszek i Kubuś
Witam wszystkie pociechy i ich mamusie :-)
Wszystkie Wasze zdjęcia sa fantastyczne - dzieciaki rosną jak na drożdżach i pomyśleć że rok temu dopiero zaczynałyśmy przygodę z macierzyństwem-ach aż miło tak sobie powspominać - nieprawdaż?
Poniżej kilka naszych najaktualniejszych zdjęć :
?Kubuś z Mateuszkiem ćwiczą przed lustrem
Kubuś z Mateuszkiem po powrocie z urzędu
Mati z teczką
Kubuś
Mati z Kubusiem czytają instrukcję obsługi zabaweczki
Wszystkie Wasze zdjęcia sa fantastyczne - dzieciaki rosną jak na drożdżach i pomyśleć że rok temu dopiero zaczynałyśmy przygodę z macierzyństwem-ach aż miło tak sobie powspominać - nieprawdaż?
Poniżej kilka naszych najaktualniejszych zdjęć :
?Kubuś z Mateuszkiem ćwiczą przed lustrem
Kubuś z Mateuszkiem po powrocie z urzędu
Mati z teczką
Kubuś
Mati z Kubusiem czytają instrukcję obsługi zabaweczki
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Gosia widzę, że twój synek odkopuje się z drugiej strony, bo moja to tak fika nózkami, że jakbym jej nie przykryła, to przynajmniej jedna noga ląduje na kołdrze albo miedzy szczebelkami
Margoz córcia urocza, zawsze tak wystrojona.
Sonia, zazdroszczę urlopu, swietne fotki, widzę, że chyba pół domu spakowaliscie że soba, że nawet huśtawka jest.
Vikiigus, a to Viki sobie fika w wodzie. Ja sie z moją musze wybrać, bardzo lubi wodę, stuprocentowy z niej aquarius :-)
Olcia slodziutka ta twoja córcia, pamietam, że zachwycałam się jej niewinną minką zaraz po urodzeniu, minka bez zmian - przesłodka.
Figa ale chlopcy wyrastają, widać że coraz bardziej się różnią.
Margoz córcia urocza, zawsze tak wystrojona.
Sonia, zazdroszczę urlopu, swietne fotki, widzę, że chyba pół domu spakowaliscie że soba, że nawet huśtawka jest.
Vikiigus, a to Viki sobie fika w wodzie. Ja sie z moją musze wybrać, bardzo lubi wodę, stuprocentowy z niej aquarius :-)
Olcia slodziutka ta twoja córcia, pamietam, że zachwycałam się jej niewinną minką zaraz po urodzeniu, minka bez zmian - przesłodka.
Figa ale chlopcy wyrastają, widać że coraz bardziej się różnią.
ligotka
Fanka BB :)
Super zdjecia, a szczegolnie te z basenu! MIelismy juz isc kilka razy! A jakos nie moge postanowic i sie wybrac, brak czasu ostatnio na wszystko.
ligotka
Fanka BB :)
lizzy basen dla dzieci jest w katowicach na zelaznej
swimmER - Szko
swimmER - Szko
reklama
Podziel się: