reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych maluszków

pierwsze basenowanie:)

najpierw troszkę był strach- ale potem super zabawa !!!

pierwszy basen 2 lipca.jpgpierwszy basen 2 lipca1.jpg

reklama
Witam wszystkie pociechy i ich mamusie :-)
Wszystkie Wasze zdjęcia sa fantastyczne - dzieciaki rosną jak na drożdżach i pomyśleć że rok temu dopiero zaczynałyśmy przygodę z macierzyństwem-ach aż miło tak sobie powspominać - nieprawdaż?
Poniżej kilka naszych najaktualniejszych zdjęć :
?P1060020.jpgKubuś z Mateuszkiem ćwiczą przed lustrem :tak:
P1060003.jpgKubuś z Mateuszkiem po powrocie z urzędu
P1050999.jpgMati z teczką
P1050910.jpg Kubuś
P1050788.jpg Mati z Kubusiem czytają instrukcję obsługi zabaweczki :-p

Gosia widzę, że twój synek odkopuje się z drugiej strony, bo moja to tak fika nózkami, że jakbym jej nie przykryła, to przynajmniej jedna noga ląduje na kołdrze albo miedzy szczebelkami :-D
Margoz córcia urocza, zawsze tak wystrojona.
Sonia, zazdroszczę urlopu, swietne fotki, widzę, że chyba pół domu spakowaliscie że soba, że nawet huśtawka jest.
Vikiigus, a to Viki sobie fika w wodzie. Ja sie z moją musze wybrać, bardzo lubi wodę, stuprocentowy z niej aquarius :-)
Olcia slodziutka ta twoja córcia, pamietam, że zachwycałam się jej niewinną minką zaraz po urodzeniu, minka bez zmian - przesłodka.
Figa ale chlopcy wyrastają, widać że coraz bardziej się różnią.

eghhhh...napatrzyłam się na te basenowe foty i chyba też się w końcu wybierzemy. Super pływaki rosną ;)

pierwsze smaczki-marchewka
na plaży
na deptaku w Den Haag

super te basenowe dzieciaczki, tez muszę się wybrać bo widać że basen sprawia maluchom dużo frajdy!

Załączniki

• DSC04215.jpg
    DSC04215.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC04272.jpg
    DSC04272.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC04337.jpg
    DSC04337.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
reklama
super fotki super maluchów - jak ja uwielbiam ten wątek :) - pierwszy do którego zaglądam i chyba jedyny , którego nadrabiam w całości :)

Do góry