reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
a ja dawno nic nie wrzucałam to nadrobię:p

tu Viki ze swoją prababcia Franią - 26.06

biezace.jpg

tu dzisiejsze łyżeczkowe manewry - czyli taaaakie dobre:)

101MSDCF7.jpg

Witaj kocie - podrapię cię za uszkiem - ale ty masz duże uszy - a jakie duże zęby - tylko zainwestuj w tic-tacki - bo ci jedzie !!! - bliskie sptkania kociego stopnia - 12.06

biezace1.jpg

a tu z nieco mniejszym kotkiem

DSC00372.jpg

a tu mała działkowiczka - 12.06

12.06.jpg

vikigus ja tez zawsze daje po jedzeniu Mai do rączki łyżeczkę i miseczkę. Oswajam ją ze wszystkim co robi nowego. Może to jeszcze nie ma wplywu chociaz mi sie wydaje, że cos jednak tak, ale chcialabym żeby jak bedzie troche starsza to sama jadla i dotykala nawet jedzonko. To nic, że ubrudzi.
Znam mame 2latka ktora z lyzeczką biega po calym mieszkaniu i wciska dziecku jedzenie. Ja troche inaczej wyobrażam sobie rytuał jedzenia:)

Piękne Maluchy :)
Oto mój święty syn (chociaż wieczorem chciałam już składać reklamację do księdza, że się nie postarał z tym święceniem:)
DSC_0095p.jpg
DSC_0137p.jpgDSC_0057p.jpg

PS: Dzien przed Chrztem ozdobił sobie paznokciem buźkę

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry