reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych maluszków

clauditka super zdjęcia

a tu moja Ala masakruje odpustowy balon
bardzo fajna zabawa :-)
IMG_0339.jpg

reklama
viki i sylvanas zazdroszczę tych baseników, muszę namówić męża żeby razem pójść z małą ale u nas w B-stoku nie ma basenu z ozonowaną wodą więc nie wiem czy to dobry pomysł... jak myślicie ??

dzieciaczki słodkie

jtaudul możesz wybrać się z małą na chlorowany basen jeśli nie ma AZS tylko za każdym razem po wyjściu z wody od razu ją wypłucz i umyj w jej płynie do kąpania. Z AZS ja bym się na chlorowaną wodę nie pchała.

Piekne zdjęcia, też ogladam wszystkie choć uzbiera się ich zawsze tyle, że komentowanie każdego zajęłoby mi ze 3 godziny :-D
claudica zazdroszczę plaży i morza
lizzy ale wielka zabawka!

jtaudul możesz wybrać się z małą na chlorowany basen jeśli nie ma AZS tylko za każdym razem po wyjściu z wody od razu ją wypłucz i umyj w jej płynie do kąpania. Z AZS ja bym się na chlorowaną wodę nie pchała.
Zgadzam się, jak dziecko nie ma problemów skórnych to można na chlorowany, zwłaszcza że maja juz prawie pół roku. Z AZS bym nie ryzykowała, bo chlor działa drazniaco na skórę.

Ostatnia edycja:
olcia ślicznie wyglądacie, mieliscie piekna pogode, u mnie nad morzem musiałam co chwile kurtke ubierać.
ps. jaki to program który robi tak zdjęcia pare w jednym?

dorzucam do kolekcji super fot super dzieciaczków

ty mój misiu :)

biezace3.jpg

a tutaj - kosi - kosi dla babci

biezace5.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkie dzieciaczki przepiekne :)

vikiigus Viki bedzie miala super pamiatke z dziecinstwa. Bardzo duzo fotek jej pstrykasz, oczywiscie corcia jak modelka na wszystkich. A babcia jaka szczupla ;)

Olcia mnie te upaly juz draznia az sie nie chce wychodzic, strasznie duszno. Mala tez jak modelka :)

Gosialew kubus super minke zrobil , ja zamierzam dopiero wprowadzac jedzonko jak daniel skonczy 3 miesiace

Clauditka, lizzy dzieciaczki sliczne. Clauditka, swietnie wygladasz, widzialam zdjecia na zamknietym ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry