reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Piekne zdjęcia, też ogladam wszystkie choć uzbiera się ich zawsze tyle, że komentowanie każdego zajęłoby mi ze 3 godziny
claudica zazdroszczę plaży i morza
lizzy ale wielka zabawka!
claudica zazdroszczę plaży i morza
lizzy ale wielka zabawka!
Zgadzam się, jak dziecko nie ma problemów skórnych to można na chlorowany, zwłaszcza że maja juz prawie pół roku. Z AZS bym nie ryzykowała, bo chlor działa drazniaco na skórę.jtaudul możesz wybrać się z małą na chlorowany basen jeśli nie ma AZS tylko za każdym razem po wyjściu z wody od razu ją wypłucz i umyj w jej płynie do kąpania. Z AZS ja bym się na chlorowaną wodę nie pchała.
Ostatnia edycja:
Olcia_87
Fanka BB :)
Olcia_87
Dziekuje .:-) Dokladnie pogoda trafila nam sie super Ten program nazywa sie picasa web
GosiaLew
Śliczne zdjęcia jak zwykle. Miło patrzeć jak dzieciaczki się zmieniają.
A to Kuba jak dostał marchewkę.
Zobacz załącznik 369451Zobacz załącznik 369452
A to Kuba jak dostał marchewkę.
Zobacz załącznik 369451Zobacz załącznik 369452
reklama
sunshine79
Wszystkie dzieciaczki przepiekne
vikiigus Viki bedzie miala super pamiatke z dziecinstwa. Bardzo duzo fotek jej pstrykasz, oczywiscie corcia jak modelka na wszystkich. A babcia jaka szczupla
Olcia mnie te upaly juz draznia az sie nie chce wychodzic, strasznie duszno. Mala tez jak modelka
Gosialew kubus super minke zrobil , ja zamierzam dopiero wprowadzac jedzonko jak daniel skonczy 3 miesiace
Clauditka, lizzy dzieciaczki sliczne. Clauditka, swietnie wygladasz, widzialam zdjecia na zamknietym ;-)
vikiigus Viki bedzie miala super pamiatke z dziecinstwa. Bardzo duzo fotek jej pstrykasz, oczywiscie corcia jak modelka na wszystkich. A babcia jaka szczupla
Olcia mnie te upaly juz draznia az sie nie chce wychodzic, strasznie duszno. Mala tez jak modelka
Gosialew kubus super minke zrobil , ja zamierzam dopiero wprowadzac jedzonko jak daniel skonczy 3 miesiace
Clauditka, lizzy dzieciaczki sliczne. Clauditka, swietnie wygladasz, widzialam zdjecia na zamknietym ;-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: