reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
Wszystkie maluszki przecudne, już takie duże, a Jedruś elegancki kawaler.
To ja moze wreszcie wstawie zdjęcia ze chrztu, wybaczcie że takie duże ale tak mi najwygodniej, żeby zachować chronologię (zdjęcia ze mną wylądują na zamkniętym)

Ubrana czekam na wyjazd
DSC_0340.jpg

Moment chrztu
DSC_0048-c.jpg

Mała chrześcijanka
IMG_0349-k.jpg

Najfajniejsza szeleszcząca Emilka
DSC_0359-n.jpg

Wreszcie mogę sobie spokojnie pospać
DSC_0352.jpg

Ostatnia edycja:
Sliczne te nasze luciaki odstrojone na bialo.Takie anioleczki (a jakie naprawde wiemy tylko my psss...).Moja jeszcze troszke poczeka (chyba do 21 sierpnia).Buzki smakujace nowe jedzenie sa bezcenne.Ach za niedlugo tylko te zdjecia zostana a dzieciaczki beda pyskowac i wybrzydzac jedzenie....

Ewitka Agniesia wyglądała cudnie

Tak Kuba śpi czasem, ja nie wiem co on ma z tym naciąganiem, teraz poduszkę naciąga na głowę, ale zawsze sobie zostawia troszkę do oddychania - na tym zdjęciu ma szparkę pomiędzy kołderką a poduszką. A co ciekawe jak kołderką lub kocykiem go przykryję to się rozkopie.

DSCF0585.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry