reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki i filmiki

reklama
Maks urusł strasznie ;) Wyglada na dwulatka, i pewnie tak samo, jak Maciek, jest ciągle mylony ze starszymi dziecmi :)

Nathalie przez chwilę była i znowu się zmyła. Śliczne masz te dziewczyny!! Ingusia jak wyrosła, Fionka też niezła łobuziara..no z tym brzuchem i kitkami to fota rewelacyjna. Czy ja tam dostrzeglam karnego jeżyka??

Zmyła się bo gości miała. ;-) Ale juz pojechali, więc oto jestem.

Tak, to karny jeżyk, podstawa dobrego wychowania. chwilowo nie uzywany - Inga juz jest duża i grzeczna, a Fionka jeszcze za malutka.

Inuś Jas jak zwykle wymiata. :-D W tym kapeluszu wygląda jak szeryf :-D
Chyba musimy ustalić kto się do kogo przeprowadzi ;-)

Faktycznie Maks wygląda na dużo starszego chłopca. Równiez kawał przystojniaka z niego. :tak:

Nimfii widać, ze Maciuś super się bawi. Jak mu sie podobało mini zoo?

Mary nie widzę Twoich zdjęć. :-( Chyba je usunęłaś.

Agi mi też Miłoszek wygląda na starszego. A co on tam broi przy kabelkach? :-p

no to kilka fotek z chrzcin i z przed chrzcin _DSC0087.jpg_DSC0083.jpgDSC_0118.jpgDSC_0139.jpgDSC_0158.jpgDSC_0174.jpg

reklama
nathalie mini zooo zrobilo bardzo duze wrazenie na Macku :tak: zwlaszcza podobaly mu sie zwierzatka ktore juz zna - kroliczek, kaczka i wilk (jako piesek). Jak zrobi sie znosniejsza pogoda to pojdziemy do Krakowskiego ZOO, a to juz bedzie wieksza atrakcja:-D

aga Jurandzik super slodziak :tak:widze ze tez lubi podbierac kapcie rodzicom :-);-) Maciek lubi zabierac pantofle taty, a sa az rozmiaru 46 wiec niemal w nich płynie :tak:

Do góry