reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

dziękujemy, dziękujemy:-)

aż zmierzyłam Matika i ma ok 84cm, to chyba tak normalnie, nie?:confused: we wrześniu mamy szczepionkę to go oficjalnie pomierzą;-)

reklama
Witam po wakacjach :)
Bosze jak nam dzieciątka porosły, jak się pozmieniały, włoski gęściejsze, buźki pociągłe
No niestety nie mogę obejrzeć filmiku, bo w pracy mam tą obcje zablokowaną...

No, ale Haneczkę widzę coraz piękniejsz i caly czas uroczy grubasek :)
Niestey na zamknięty nie mogę chyba wejść, więc mogę oczy nacieszyć tylko jedną fotką...Haneczki

Miki - ale masz cudowną, dużą rodzinkę

Mila zgłębia tajniki tańca nowoczesnego :-D Wercia też uwielbia tańczyć i kanał muzyczny to u nas prawie na okrągło. Niestety mąż zabiera przenośny dysk i nie mam jak wrzucić filmików :-(

reklama
Narazie tylko kilka fotek wrzucę...chociaż mamy ich baaardzo dużo:szok: z wakacji około tysiąca;-)
Wspominki z wyjazdu na mazury oraz nad morze...
na 2) Jaś z Vigusiem
na 5) psiarskie spotkanko nad morzem - na focie Jaś i szkoty

Załączniki

• 3af13d2346.jpg
    3af13d2346.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 105
  • 03ea062f50.jpg
    03ea062f50.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 106
  • 6964fabe1a.jpg
    6964fabe1a.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 107