reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Hania..i ja też mam już kiteczki:)

Załączniki

• S7002384.jpg
    S7002384.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 60
  • S7002379.jpg
    S7002379.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Blanuś ślicznie z tymi kiteczkami wygląda. Muszę mojej Werci spróbować zawiązać, tylko że ten mój nerwusek pewnie nie będzie miał tyle cierpliwości.

reklama
Nadrobiłam zaległości,uff... , co nowa porcja fotek to pieszczota dla oczu.
Jak te nasze maluszki rosną, bosze nie można nadążyć...:-D
Buźki stają się pociągłe, włosków więcej na głowie, nóżki dłuższe, no i dzieciaczki śliczniutkie już takie większe, już coraz mniej z w nich bobaskowatości... czasem mi żal...;-)

Do góry