reklama
Martussa Hanusia śliczna
Hanka ale lala ) wloski cudo! i ta spineczka
co tu więcej dodawać:-)
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Agniesiu -
dziękuję, Dziewczęta za komplementa
dziękuję, Dziewczęta za komplementa
aga221122
mama Jurandzika :))
Kilka zdjęć ze spotkania mam we Wrocławiu. Może was skuszą do następnych spotkań. U nas mamy były z Bolesławca, Legnicy, Opola i nie wiem skąd jeszcze. Pod linkami kryją się pliki do ściągnięcia w formie spakowanej
www.iwanicki.pl/allegro/spotkanie.zip
www.iwanicki.pl/allegro/spotkanie1.zip
www.iwanicki.pl/allegro/spotkanie2.zip
www.iwanicki.pl/allegro/spotkanie3.zip
www.iwanicki.pl/allegro/spotkanie.zip
www.iwanicki.pl/allegro/spotkanie1.zip
www.iwanicki.pl/allegro/spotkanie2.zip
www.iwanicki.pl/allegro/spotkanie3.zip
maltanka
Fanka BB :)
Aga fotki fajne widać, że się udało.
my mamy to spotkanie w Lublinie w piątek, aż się nie mogę doczekać, ah no i mam swój debiut, wyruszam sama z H na miasto autkiem bo ostatnio to tylko z małżem.
my mamy to spotkanie w Lublinie w piątek, aż się nie mogę doczekać, ah no i mam swój debiut, wyruszam sama z H na miasto autkiem bo ostatnio to tylko z małżem.
powitanie wiosny
Marta - ja już zaczęłam oblewać twoją obronę kawusią z dodatkiem likieru To kawka dla Ciebie!
Marta - ja już zaczęłam oblewać twoją obronę kawusią z dodatkiem likieru To kawka dla Ciebie!
Załączniki
lajfik
Kuba i Kaja;*
Aga super imprezka:-). Szczerze wam zadroszcze. Jak wroce do Polski do na pewno pojde na spotkanie BB. Jak sie bawilyscie ? Dziewczyny fajne?
P.S. Fajne rajtki;-)
Ardzesh ...Ale ruch w piaskownicy. Milka dobrze sie bawila. Zjadlas chociaz paczka lub babe zrobiona przez coreczke?;-);-)
P.S. Fajne rajtki;-)
Ardzesh ...Ale ruch w piaskownicy. Milka dobrze sie bawila. Zjadlas chociaz paczka lub babe zrobiona przez coreczke?;-);-)
reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Ardzesh - no mniam ale ciastko schowaj, bo dieta mnie czeka i nie kuś mnieeeeeeee...
A Mila wśród tych dzieciaczków - no bomba!! ale najlepsze w tej czapusi!! zacmokać ją!!
A Mila wśród tych dzieciaczków - no bomba!! ale najlepsze w tej czapusi!! zacmokać ją!!