reklama
maltanka
Fanka BB :)
Hania aj te oczka, zakochałam się normalnie Martussa dawaj mi ją tutaj
Gracjanek jaki duży chłopczyk i jak się śłicznie uśmiecha:-)
Jolek -Nikuś jaki śpioszek, a jaki pomocnik w kuchni
Gracjanek jaki duży chłopczyk i jak się śłicznie uśmiecha:-)
Jolek -Nikuś jaki śpioszek, a jaki pomocnik w kuchni
lajfik
Kuba i Kaja;*
Ale Niki jest fajnie opatulony;-) ...jolus tesknie za taka prawdziwa Polska zima
Haneczka pasuje z Gabrysiem ...powinni stworzyc jakis kabaret
Gracek - przystojniaczek , a ty wygladasz jak starsza siostra ;-)
szczesliwa ...super! swietne rodzenstwo:-)
Oliwcia jest urocza!!! i bije od niej zywiol szalenstwa i charakterek mamuski ;-)
Oliwcia jest urocza!!! i bije od niej zywiol szalenstwa i charakterek mamuski ;-)
Postrzalka
Oliwciowa maminka
Tak tak wiem przepraszam szczęśliwa, wczoraj pisałam i myślałam o tych wszystkich dzieciach i mi się pokićkało, ale mi Michał wyłączył komputer i nawet nie zdążyłam poprawić dlatego już teraz się szybko rehabilituje i pięknie się tam Córcia i Synek cieszą śniegiemDziękujemy za miłe słowa, Postrzałka to chłopczyk i dziewczynka hehe
jolek jakbym widziała moją Oliwię jak śpi, nawet chciałam jej pstryknąć ostatnio fotkę i wstawić jak dupsko przez sen wypina :-) a na tych sankach Niko faktycznie taki opatulony, wygląda na stabilnie siedzącego :-) i tak myślę jak on mógł spaść kurcze
lajfik oj wychodzi z niej charakterek wychodzi, ale nie wiem czy po mamusi bo Ja taka spokojna, a to dziecię to normalnie ma napady jakiejś psychozy normalnie czasami, Michał się śmieje że psychopatka bo szczypie i z taką miną i zaciśniętymi zębami patrzy Ci się prosto w oczy że aż strach normalnie, jak mi się uda to fotkę pstryknę i pokażę moją psychopatkę :-)
Ostatnia edycja:
Nic dodać nic ująć. Dzieciaczki przesłodkie!!!Ale Niki jest fajnie opatulony;-) ...jolus tesknie za taka prawdziwa Polska zima
szczęśliwa1
Fanka BB :)
Jolek Niko jako lalka jest rewelacyjny :-)
reklama