reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
Ale Niki jest fajnie opatulony;-) ...jolus tesknie za taka prawdziwa Polska zima :tak:
Haneczka pasuje z Gabrysiem ...powinni stworzyc jakis kabaret :-D:-D:-D
Gracek - przystojniaczek , a ty wygladasz jak starsza siostra ;-)
szczesliwa ...super! swietne rodzenstwo:-)
Oliwcia jest urocza!!! i bije od niej zywiol szalenstwa i charakterek mamuski :-D;-):-p

Dziękujemy za miłe słowa, Postrzałka to chłopczyk i dziewczynka hehe :tak::-D
Tak tak wiem :zawstydzona/y::sorry2: przepraszam szczęśliwa, wczoraj pisałam i myślałam o tych wszystkich dzieciach i mi się pokićkało, ale mi Michał wyłączył komputer i nawet nie zdążyłam poprawić dlatego już teraz się szybko rehabilituje i pięknie się tam Córcia i Synek cieszą śniegiem :tak::tak:
jolek jakbym widziała moją Oliwię jak śpi, nawet chciałam jej pstryknąć ostatnio fotkę i wstawić jak dupsko przez sen wypina :-) a na tych sankach Niko faktycznie taki opatulony, wygląda na stabilnie siedzącego :-) i tak myślę jak on mógł spaść :szok:kurcze
lajfik oj wychodzi z niej charakterek wychodzi, ale nie wiem czy po mamusi bo Ja taka spokojna, a to dziecię to normalnie ma napady jakiejś psychozy normalnie czasami, Michał się śmieje że psychopatka bo szczypie i z taką miną i zaciśniętymi zębami patrzy Ci się prosto w oczy że aż strach normalnie, jak mi się uda to fotkę pstryknę i pokażę moją psychopatkę :-)

Ostatnia edycja:
Ale Niki jest fajnie opatulony;-) ...jolus tesknie za taka prawdziwa Polska zima :tak:
Haneczka pasuje z Gabrysiem ...powinni stworzyc jakis kabaret :-D:-D:-D
Gracek - przystojniaczek , a ty wygladasz jak starsza siostra ;-)
szczesliwa ...super! swietne rodzenstwo:-)
Oliwcia jest urocza!!! i bije od niej zywiol szalenstwa i charakterek mamuski :-D;-):-p
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: Nic dodać nic ująć. Dzieciaczki przesłodkie!!!

reklama
Hania super dziewczynka minki umie strzelac i oczka ma super:-)
Gracjanek ślicznie sie uśmiecha:-)

Niko śpi tak jak moja Zośka:-D:-D:-D

Do góry