reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
Dziewczyny zaszalały :-D same princessy :-)
Szczesliwa tak mi się spodobała Julka w spódniczce, że też Zuzi kupilam :-p
Zuzia rzeczywiście laski z was :-) a na ostatniej fotce to przyszły zięć?
Anius hahaha jaką Mati minę strzelił na tym pierwszym zdjęciu

a teraz Zuzia:
1. fascynująca pralka
2. spaceruję z Babcią
3. "daj pan Zuzi buzi"

Załączniki

• IMG_0031_15.jpg
    IMG_0031_15.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 85
  • IMG_0007_26.jpg
    IMG_0007_26.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_0056_9.jpg
    IMG_0056_9.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
Dziewczyny zaszalały :-D same princessy :-)
Szczesliwa tak mi się spodobała Julka w spódniczce, że też Zuzi kupilam :-p
Zuzia rzeczywiście laski z was :-) a na ostatniej fotce to przyszły zięć?

:sorry::sorry::sorry::sorry: pbg sorry ale to jest o miesiac starsza coreczka mojego A brata wiec w kazdym badz razie ani to chlopak ani przyszly ziec :-D
dzieki dziewczyny i dobrze ze chociaz na zdjeciach tych nie widac moich zbednych kg :shocked2:
Kasha super Twoja coreczka wyglada w spodniczcie i chyba tez zaczne mojej zakladac bo tak jakos mi sie chyba nie chce dodatkowo do rajstop :eek: lenistwo :rofl2:
Anius super minka Matika i podoba mi sie wasze wspolne zdjecie
a Zuzia jest jak ksiezniczka ;-)- chyba mam sentyment do imienia ;-)

jakie cudne dzieciaczki, sama rozkosz :)
a Zuzia przy tej pralce mnie rozwaliła :D próbowałam z Kaliną, ale jej pralka nie interesuje :D
Matik wygląda na dużo starszego :> Wiktoria to taki mały chichotek, a Maja ma śliczne włoski, czekam aż Kalina też będzie mieć takie długie, żeby wpiąć spineczkę :)

Dzieciaczki super, przepiękne i jakie duuuuże:-)

Larkaa, jak pokazałam Karolowi pralkę i wirujące pranie, to szybko tego pożałowałam, przełącza mi teraz wszystko i trzeba go pilnować na okrągło. Łazienki nie mogę zamknąć, bo koty wędrują do kuwety.

reklama
Do góry