reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Maxiu jaki szczesliwy w skoczku:) Super chłopczyk z niego!!!!
Wercia jest niesamowita:) I wiedziala ze "skarpetki" to skarpetki!!!!!!!!! Mądra dziewczynka!!!!:)
Miloszek ma niesamowicie dlugie wloski:) Agi moze przytnij mu chociaz grzywkę??? Zeby mu do oczek nie leciala:) My pierwszy raz obcielismy Matika jak mial jaies 4-5 mc:)

reklama
Będę mu spinała spineczkami lub gumką do 12 mc hahaah
tez mam takich znajomych ktorzy chlopakowi do 12 mies nie obcinali wlosow i wygladal okropnie bo spinali mu je spinka i w ogole wygladal jak dziewczynka. dla mnie to jest okrucienstwo i okaleczanie wlasnego dziecka.
a tak powaznie to dlaczego nie mozna obcinac wlosow oprocz tego ze to jakis zabobon????:shocked2:
ja Maji obcielam wloski jak miala moze z 4 miesiece i jakos do tej pory nic jej nie jest.

W imieniu Werci i Smolika dziękujemy za tak bardzo miłe słowa. Zapraszamy w odwiedziny, Smolik kocha wszystkie dzieci :tak: I ostatnio, jak młoda się do niego skrada i zaczyna się wspinać, on się układa tak żeby jej było wygodniej i leży spokojnie, czasem tylko ją liźnie lub noskiem po pieluszce przejedzie :-D Dlatego właśnie wybraliśmy labka, no i gdy był mały sporo z nim pracowaliśmy - opłaciło się, bo nasza córa ma teraz przyjaciela najwierniejszego i najbardziej cierpliwego :-):-):-)

ja mam chwilę bo Ala spi to wstawie jej aktualne zdjęcia
b6d0zm.jpg

28tyfxk.jpg

2cdidxz.jpg

Maran ale Alcia kluseczka slodka. Jak fajie bawi sie nóżkami:)
Też wrzucę póki Zosia śpi( bo noc zapowiada się ciężka) jakies fotki.
Zośka wszędzie grzebie, ściąga i wchodzi. A podciąga się na najmniej przewidzianych do tego sprzetach: zmywarce, pudlach kartonowych itd. Zabawki wogóle jej nie obchodzą,musiałam jej znaleźć bezpieczne kableki do zabawy.
A najfajniejsze jest to że sama pokazuje od jakiegoś czasu czego chce, jak chce cyca to po prostu go bierze:)

Załączniki

• Obraz 224.jpg
    Obraz 224.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 71
  • Obraz 232.jpg
    Obraz 232.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 65
  • Obraz 255.jpg
    Obraz 255.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 66
  • Obraz 274.jpg
    Obraz 274.jpg