reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

O proszę :) Kalina spryciara :tak::-D i przyśpieszenie fajowe! :-)
Wercia słodka :) a my też często ostatnio słyszymy "o! jaki piękny chłopczyk" :crazy: Nawet jak Mila jest cała w różu, to i tak biorą ją za chłopaka :confused2:

reklama
na cmentarzu sporo osób brało Matika za dziewczynkę;-) chociaż parę też najpierw pytało jak się nazywa i nie było wątpliwości, że facet:-p za to wnuczka koleżanki mojej babci stwierdeziła, że "w tej czapce to nie wiadomo czy to chłopczyk czy dziewczynka" czapa niebieska w kolorowe samochody, a więc typowo damska;-);-)

larkaa - Kalina ślicznie sobie radzi, alerączki i nożki to grają szybko do laptopa zapewne :) tak poza tematem - to Twoja ta chuda stopa?hihihi

agniesia- Wercia faktycznie trochę jak chłopiec ;)

Kalinka moglaby przybic sobie piatke z Gracjankiem,bo maly tez lubi wspinac sie na lozko,pozniej postaram sie dodac filmik:-)
Wercia mala chlopczyca,ale urocza jak zawsze

dzięki za komentarze :p
,mikimauro no właśnie zaczynamy rozglądać się za bramkami już.
Agniesia P. u takich małych dzieci to rzadko da się poznać płeć odrazu. Jedynie po ciuszkach można się domyśleć. Na Kalinę też wiele osób powiedziało 'jaki śliczny chłopczyk' :)
femme Boże gdzieś Ty tą stopę wypatrzyła :p No mam bardzo długie paluchy u rąk i nóg i może dlatego tak dziwnie to wygląda :p a czy chuda? może
mysia dawaj dawaj, chętnie zobaczę Gracjanka w akcji :)

Jak zobaczyłam Kalinę w akcji to wymiękłam.:szok:, u nas daaaaaaaaaaleka droga do tego, to chociaż wasze dzieciaczki pooglądam w akcji.

Miłoszek wyrośnie na przystojniachę nie ma co. A fryz wymiata. Agi masz w domu fajowego facecika.:-)

Weroniczka za kratami:-) super babeczka.

Dawno nie widziany na salonach Karolik i jego mama w nowej fryzurce (niestety musiałam ściąć włosy na krótko, bo ten mech co mi odrastał to wyglądał okropnie przy dłuższych włosach.)

Załączniki

• PA172204.JPG
    PA172204.JPG
    50,2 KB · Wyświetleń: 74
  • PB022347.JPG
    PB022347.JPG
    45,1 KB · Wyświetleń: 70
  • PA102177.JPG
    PA102177.JPG
    58,8 KB · Wyświetleń: 78
  • PA172200.JPG
    PA172200.JPG
    51,2 KB · Wyświetleń: 71
reklama
No i obiecany filmik :-)
[video=youtube;UQLQEZbpFJw]http://www.youtube.com/watch?v=UQLQEZbpFJw&feature=player_embedded[/video]

Do góry