reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

aga, widać, że kolor oczek w photoshopie podciągnelas ;-) można sie zahipnotyzować :-) i Juri zarasta tak samo jak mój Borys - nad uszami już mu obcielam te kłaczki, bo miał tak samo jak J :-) chociaz Haniszon jest i tak bezkonkurencyjny z fryzurką :-D

halmarta, silny ten Twoj synek :-)

reklama
Halmarta- na drugim zdjęciu Darek nieźle kokietuje:-D:-D słodko!

Aga- cóż mówić- Jurand jest fantastyczny!! i wydaje sie podobny do Ciebie :tak:bardzo mi się podoba!
(A za Włochatym nie przepadałam- wolałam Dezertera;-)
u nas w domu to teraz bardziej jazzowo, choć czasem przemycę córce Nightwisha jak Mojego nie ma, bo nie lubi;-))

Matik robi zabojcze minki,slodki chlopczyk:tak:
Amelka jak ruszy z raczkowaniem to nikt jej nie dogoni...:-)
Wercia mala spryciara,czolga sie jak zawodowiec:happy2:
Hania ma boski fryz,juz niedlugo bedzie chodzila z mama na wspolne wizyty do fryzjera:-D
:tak::tak::tak::tak:
Dareczek zaczął pięknie wstawać :-)
A Jurand jest przesłodki i i kto by pomyślał że taki słodziaczek tak daje mamusi w kość :-)

aga, widać, że kolor oczek w photoshopie podciągnelas ;-) można sie zahipnotyzować :-) i Juri zarasta tak samo jak mój Borys - nad uszami już mu obcielam te kłaczki, bo miał tak samo jak J :-) chociaz Haniszon jest i tak bezkonkurencyjny z fryzurką :-D

halmarta, silny ten Twoj synek :-)
no i troszkę się mylisz :-D:-D:-D, ja nie widzę, tych pięknych niebieskich oczek, ale każdy na żywo mówi, że ma śliczne niebieskie oczy. Raz nawet facet to powiedział i byłam wtedy w szoku, bo faceci rzadko widzą takie rzeczy.

Wercia to taka mała cwaniurka
martussa a to takie Haniszonki to można w Ike-i kupić
Dareczek to może jakimś sportowcem będzie
Jurand moje miłości boski

aga ja to cały czas jak pomyślę o Jurim to mam przed oczami takie zdjęcie co kiedyś na początku wklejałaś, takie czarne włoski ułożone w rogi;-) i nie mogę uwierzyć, że on aż tak się zmienił i teraz taki słodki blondasek jest:szok:

a oto troszkę Niko
przy lodówie najlepiej
Zdjęcie1134.jpg
znowu mama mnie męczy tymi zdjęciami
Zdjęcie1145.jpg
ja chcę jeść
Zdjęcie1194.jpg
Hanka jedziemy razem
Zdjęcie1231.jpg
ale fajny film
Zdjęcie1308.jpg
(zasugerowana martussą)