reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

oj chyba najlepsza zabawa jest w pościeli . My to zawsze godzinkę się kotłujemy ,ale nie ma nam kto zrobić zdjęć bo rano nikogo nie ma

reklama
Ana Gabryś słodziutki, mi najbardziej podoba się w ręczniczku - taki skrzacik śliczny.
Mysia "nudy w telewizji" najlepsze :-D
Elunia książeczka pięknie czytana i z jaką dykcją :-D A zachowanie Iga ma identyczne jak Wercia - główka do podłogi gdy nudzi się :tak:

:tak::tak::tak:hehe mama się nagimnastykuje przy niej, mogą sobie piątkę przybić z Jurandem robić sobie takie jaja z mam;-)
a najgorsze, że J przybiera na wadze a ja i tak się martwię, że on nic nie je :-p:-p:-p, głupol ze mnie:-D:-D:-D. Jak Iga przybiera dobrze na wadze to się nie stresuj. łatwo się mówi, a myśli i tak swoje:-D:-D:-D

aga mała waży 7750 lekarz powiedział że jak na nią to ok i mam się nie martwić ale jak patrze że tu niektore dzieci maja juz 10kg to moja do roku sie takiej wagi nie dorobi...
ale najwazniejsze ze zdrowa:)

Mysia- Gracjanek przed telewizorem jest najlepszy :-D:-D:-D
Elunia-Iga ma przepiękne rysy buziaczka,taka buzia przyciągająca uwage, z jej oczu bije niesamowity blask, takie ciepło [o nareszcie znalazłam okreslenie:-p] chodzi mi o to że jak zerkłam na zdjęcia Igi to tak przyciągają że na chwile jest się zahipnotyzowanym normalnie. W jej oczach jest jakiś czar :tak::tak::tak::confused::confused::confused:

reklama
nie żebym sie podlizywała :-p:-p:-D:-D;-);-);-)ale naprawde tak poczułam jak zobaczyłam buziola Igi
ty się tak nie ciesz, bo moja droga z takimi oczamito mała Was zaczaruje i wykończy żywcem. Wszystkie zachcianki będą jej, a psoty darowane, no i zakocha Was na zawsze w sobie - popadniecie w pułapke, to czarownica mała hahaha....:-D:-D:-D;-);-)
...ale takim torturom , to każda matka z przyjemnościa sie podda :tak::tak::tak::tak:

Do góry