reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
No właśnie ja też się zastanawiałam czy to aby nie kolczyki :tak: Słodka dziewuszka :tak:
Antar Ty mówisz, że Zosia gigant? Ja tam widzę ładne dziecko :tak: Moja Wercia też kluska :cool2:

no nareszcie pokazałyście trochę kluseczek, takich jak moja Gabucha :-D:-D:-D. ŚLICZNE DZIECIACZKI!!!!

antar, ładne włosy masz :-), fajnie ci się kręcą, falują :-)

Agniesia P ależ dla mnie giganciki są piękne. Niemowlętom do twarzy z takimi wałeczkami. A nie chwaląc się Zosia jest dla mnie przepiękna, a że duża to tylko na zdrowie, no i coś ją wyróżnia, bo chyba waży tu najwięcej jako dziecko na cycu:tak:
A Wercia tez ma konkretne fałdki na nóżkach, bardzo mi sie podobają:-)Bardzo ładny opalaczek- kolorowy, ja mam pecha do trafiania na takie kolorowe ciuszki, nigdy nie mogę znaleźć. A prawdziwą manię mam na pukncie czapeczek- szkoda że lato się kończy

Jolek 2obcięłam. Miło że ktoś zauważył, bo miałam długie wcześniej. Mój mąż po 15 minutach jak zapytałam " i jak wyglądam?" zapytał czy kupiłam sobie nowy stanik do karmienia. Normalnie bystrzacha z niego że hej:)

no to faktycznie mąż bystrzacha

paulusia Nikolinka jest śliczna śmieszka
ągniesia ,a Wercia ma super kolorowe ubranka w których jej do twarzy

Antar, ja zauważyłam:-D:tak::zawstydzona/y:
Nikola i Wera faktycznie duze bobasy... jak mnie wkurza, jak ktoś spogląda na Hanię i mówi, że tłuściutka...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeszcze niech to będzie jakaś stara, pozmarszczana suszona śliwka z wielką doopą!!:shocked2:

Wklejam wczorajszy wypiek-debiut i dzisiejszą Hanie- wypieku niestety nie spróbowałam, bo poszedł do ludzi, ale dziś zrobię taki sam, więc spróbuję:cool2::cool2:
A Hania to:
1. Mamoooo!! dość tych zdjęć.
2. Mam rogala i nie zawaham się go użyć...
3. Usiadłabyś ze mną, mamusiu, ale nóżki masz za grube...
:laugh2:

Załączniki

• IMG_2154.jpg
    IMG_2154.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_2168.jpg
    IMG_2168.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_2174.jpg
    IMG_2174.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_2200.jpg
    IMG_2200.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 77
Marta - ciacho mniam! :)
Hanka jak zwykle rewelka fryz! Ty chyba codziennie rano pół godziny tracisz na tapirowanie jej włosków :)) a później ściemniasz wszystkim, że to "naturalne".
Mam nadzieję, że uda nam się wreszcie spotkać na jakiejś kawce :) W Silesia City Center albo gdzieś... Cobym mogła ucałować Hankę i szepnąć jej conieco do uszka ;-):-)

reklama
Hanka sama się czesze :-D:-D:-D a nad tą kawą trzeba pomyśleć :tak: niebawem zaczynam rajd po bibliotekach i za magisterkę się biorę, więc w Kato będę częściej, niestety bez Hankoka, bo ja bez prawa jazdy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i poruszam sie publicznymi środkami transportu:-( a Chłop na zmiany robi...ech... trza było za młodu prawko zrobić...:zawstydzona/y:

Do góry