reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
muszę się pochwalić jak moja Blaneczka sama sobie siedzi:) nie wiem czemu w sepii się zrobiło..mój mąż coś miał w aparacie poprzestawiane..a ja tam się nie znam:-p

Załączniki

• S7001632.jpg
    S7001632.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 62
Jestem zdumoina tym,ze te nasze dziewczynki sa takie silne:-)Gracjanek co prawda podciaga sie do przodu ,ale do siadania to mu jeszcze duzo brakuje:-pBlaneczka jest slodziutka:tak::tak::tak:a Wikunia to tez urocza dziewuszka:-)i widac,ze marchewka bardzo smakowala:laugh2:

Brawa dla Julii i Blanki! Dzielne i silne dziewczynki. :tak:
A Wika slodka, cala umorusana, no i w tym wozku jest taka drobna, wyglada jak laleczka :happy:

Ewelinka moj Macko wlasnie tak samo sobie siedzi w wozeczku trzymajac sie za brzegi wózka ;-) super to wyglada :-)

kasha28 widze ze twoja mala tez lubi jezdzic w wozku z nozkami do gory ;-) nie wiem co jadla na pierwszym zdjeciu ale musze przyzna ze... jest dość czysta ;-) zdaje sie ze juz nauczyla sie ladnie jesc, bo moj maly brudasek to wszytsko ubrudzi jedzniem (rece, nogi, wloski, uszka, ze juz o foteliku nie wspomne:nerd:):-p

reklama
Silne te nasze babeczki :-):-):-)
Kurczaki niedługo zacznie sie raczkowanie na calego ...wtedy bedzie jazda :-D:-D:-D

Do góry