reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziwny wynik testu POMOCY!!

Hej, błagam was o pomoc bo już nie wiem co robić. Wczoraj po południu zrobiłam test i wyszły 2 kreski. Druga była blada ale była, powtórzyłam 2 godziny później i wyszło to samo (test innej firmy). Stwierdziłam, że powtórzę rano ale nie mogłam spać, budziłam się co chwilę. O 7 rano powtórzyłam test i wyszła jeszcze bledsza, cieniutka jak włos. Nie wiem co myśleć, POMOCY!

reklama
Rozwiązanie
Ginekolog powiedziała że testy mogą wychodzić pozytywnie, a ciąży nie będzie. Ciąży nie stwierdziła jeżeli okres będzie się dalej spóźniał to mam przyjść jeszcze raz.
U mnie dopiero ok 6 dni po terminie @ pokazała się ciemniejsza krecha
IMAG1219_1.jpg

Załączniki

• IMAG1219_1.jpg
    IMAG1219_1.jpg
    226,9 KB · Wyświetleń: 1 100
reklama
Ja stawiam na Ciążę. U mnie też była taka jasna ale na 4 dni przed miesiączka. Potwierdź jeszcze beta bo ciąża może być jeszcze za młoda by było ja widać na usg. Mam gratulowac? :-)

Na pewno jestes w ciazy.nie może byc nawet bladej kreski jak ciazy nie ma
Ja tez pierwszy test mialam taka jasna druga kreseczke ledwo bylo widac:)
Pozniej juz granatowe
Niski poziom beta hcg bo wczesna Ciąża;)
I zalezy jaki test jeden jest może byc bardziej czuly od drugiego:)
Zrob bete i powtórz po 48 h czy przyrasta prawidłowo ale na bank jesteś w ciąży:)

Co myślę?? Że nie potrzebnie idziesz do lekarza ,chyba że chcesz zabezpieczyć się lekami. On Ci nie powie czy jesteś w ciąży bo na usg nic nie będzie widział, może co najwyżej szyjkę sprawdzić . A co on Ci powie to i ja Ci powiem i już dziewczyny mówiły zrób test beta hcg i będziesz wiedzieć kolejny po 48h.
Trzymam kciuki.

P.S. wcale nie jest tak że test wyjdzie pozytywny to się jest w ciązy ja i moje znajome czesto trafiałysmy na fałszywe testy które mówiły o ciąży a beta hcg nie potwierdzała. Raz nawet jedna kupiła test z dorysowaną kreską heh

Wizytę u ginekologa miała zaklepaną już 2 tygodnie temu więc i tak pójdę, a na betę idę z samego rana. Poza tym ja rozumiem jak by jeden test tak wyszedł....ale 3?

reklama
U mnie dwa dni po spodziewanej miesiączce wyszły dwie identyczne grube krechy... twój test potraktowałabym jako negatywny... ale skoro u innych dziewczyn to się sprawdziło w takim razie I ty z dużym prawdopodobieństwem jesteś w ciąży... życzę powodzenia.!

Do góry