reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża ?

Czy to ciąża ? W poniedziałek zrobiłam test wyszła standardowo kreseczka mocna i ta druga blada. W środę powtórzyłam z innej firmy i wyszła jedna ale robiłam test przed południem. Dodam że 12 dni spóźnia mi się okres. Nie wiem już co myśleć. Gin w poniedziałek 😩

Załączniki

• Messenger_creation_37ba9bdd-461d-4377-b0ab-0d7a80e75256.jpg
    Messenger_creation_37ba9bdd-461d-4377-b0ab-0d7a80e75256.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 530
reklama
To nie jest też powiedziane bo nie jestem w stanie powiedzieć kiedy dokładnie mogło dojść do zapłodnienia. A od tego chyba zależy wtedy jak mocna kreska wychodzi. Ja z synem też miałam taką blada i się okazało że to 8 tydzień.
TO czemu nie skoczysz na betę?
Masz podejrzenia, że owulacja mogla byc 2 tygodnie później?

reklama
Również gratuluję 🥰 no mam nadzieję że i u mnie się potwierdzi bo u Ciebie mega wyrazna kreseczka 🥰
Taak i to dzień przed miesiączką, mocz przezroczysty bo piję za dużo wody, myślałam, że napewno będzie negatywny 🙈 naprawdę nie sądziłam, że się uda,jedyny miesiąc gdzie powiedziałam koleżance, że już się nie łudzę i nie czułam bólu owu 🤣 a zawsze czuję ból taki, że ledwie chodzę 🤷🤭

Czytałam sporo że najlepiej robić z jednej firmy test a ja zrobiłam drugi typowo dyski apteczny dr max. Piersi raz mnie bolą raz nie , sporo śluzu mam i często sikam i przytyłam 🥴

Tylko beta da Ci jasny obraz co sie dzieje z ciaza bo ewidentnie dwie kreski masz na tescie i nie wazne jakimi testami robisz. Lekarz moze nie zobaczyc na usg nic jesli owu sie przesunela a beta (powtorzona 2x) juz Duuuuuzooo informacji da :-) a jak juz bete bedziesz robic to i progesteron. Wiec zbieraj sie na badanie do labu i powtorz za 2 dni. A pozniej z ta informacja do ginekologa. Powodzonka 🤞

Czy tu serio ma byc kolejna gównoburza o to, ze ktos ma taki sposób wypowiedzi, a nie inny?
PRzypominam, ze jak nam ktos nie pasi, to mozna go oficjalnie ignorować

reklama
Do góry