reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziwny wynik testu POMOCY!!

Hej, błagam was o pomoc bo już nie wiem co robić. Wczoraj po południu zrobiłam test i wyszły 2 kreski. Druga była blada ale była, powtórzyłam 2 godziny później i wyszło to samo (test innej firmy). Stwierdziłam, że powtórzę rano ale nie mogłam spać, budziłam się co chwilę. O 7 rano powtórzyłam test i wyszła jeszcze bledsza, cieniutka jak włos. Nie wiem co myśleć, POMOCY!

reklama
Rozwiązanie
Ginekolog powiedziała że testy mogą wychodzić pozytywnie, a ciąży nie będzie. Ciąży nie stwierdziła jeżeli okres będzie się dalej spóźniał to mam przyjść jeszcze raz.
reklama
Ciąży nie ma, beta wyszła 1.67
Uuuuu, szkoda :-( to jak okresu dalej nie będzie to koniecznie do ginekologa się wybierz by sprawdzić czemu się spóźnia. A to dziwne, ja miałam tak samo i ciąża była. Nie łam się, uda się w końcu. Kochacie się od tyłu i trzymasz nogi do góry po wytrysku? Spróbujcie :-) może to zwiększy szanse zapłodnienia.

Ginekolog powiedziała że testy mogą wychodzić pozytywnie, a ciąży nie będzie. Ciąży nie stwierdziła jeżeli okres będzie się dalej spóźniał to mam przyjść jeszcze raz.

Ostatnia edycja:
Rozwiązanie
Do góry