reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

reklama
Natalka przeszła dzisiaj sama ok 5,6 kroczków:tak: widzę że już by mogła chodzić ale to straszny leniuszek i jak stoi to przypomina sobie że na kolanach jest łatwiej:tak: postaram się przez Święta nagrać filmik z tego wybitnego osiągnięcia mojej córci:-D

Agutek u Nas odpukać, narazie obyło się bez większych kontuzji. Córcia jest też bardzo ostrożna jeśłi chodzi o chodzenie.

Wiktoria coraz więcej mówi, powtarza bardzo trudne słowa, chociaż jeszcze nie wyraźnie (ja rozumiem). Bawi się tak, że chowa przedmioty np. pod poduszką i szuka je. Robi kilka kroczków samodzielnie, ale zaraz siada.

Długo mnie nie było, gratulacje dla wszystkich osiągnięć waszych dzieciaczków. My mamy 8 ząbków, skończone 9 miesięcy. Mała jest coraz bardziej kumata, biega na 4, jest sprytna, bardzo uważna, do perfekcji opanowała sztuke wstawania i siadania, otwierania i zamykania szafek. Jak się usmiecha to od ucha do ucha i nie widac jej wtedy oczu, bo robia się takie dwie kreseczki i wogóle kochana córcia tyle umie, chyba [przed roczkiem powędruje samodzielnie...

Ewelina a czy Piotruś sie czołga? albo może jakiekolwiek robi ruchy w strone raczkowania? Jeśli cię to martwi to idź z nim do neurologa.

reklama
Amelka już kilka razy sama stała przez dwie sekundki, ale narazie nie pędzi do chodzenia,woli na tyłek spadać.

Do góry