reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

Roksi jestem w szoku:szok::szok::szok: Też muszę Wiktorii kupić taki dywan:-D:-D:-D

A na poważnie, ile twoja córcia waży? i jaka jest długa? Wygląda szczupło.
A nie masz filmiku z córcią, chętnie bym popatrzyła jak raczkuje:rofl2:

reklama
Roksi jestem w szoku:szok::szok::szok: Też muszę Wiktorii kupić taki dywan:-D:-D:-D

A na poważnie, ile twoja córcia waży? i jaka jest długa? Wygląda szczupło.
A nie masz filmiku z córcią, chętnie bym popatrzyła jak raczkuje:rofl2:
moja córcia ważyła ostatnio 7300g ale to było 23 lipca:tak: teraz ważyłam ją na wadze domowej i wszło 8,5 kg, ale trzeba odjąć pampersa i ubranko więc będzie ok 8kg:tak: moja córka jest bardzo wysoka:tak: nie wiem ile ma długości ale ubranka kupuje jej na 80cm:tak: muszę ją sama zmieżyć:-) ale dużo dziecki któr mają ok 10 miesięcy są podobnego wzrostu jak Natalka:szok: Pani doktor mówi że jest bardzo wysoka ale niestety nie ma sprzętu żeby ją zmieżyć:no:

filmiku nie mam ale muszę coś nakręcić

moja córcia ważyła ostatnio 7300g ale to było 23 lipca:tak: teraz ważyłam ją na wadze domowej i wszło 8,5 kg, ale trzeba odjąć pampersa i ubranko więc będzie ok 8kg:tak: moja córka jest bardzo wysoka:tak: nie wiem ile ma długości ale ubranka kupuje jej na 80cm:tak: muszę ją sama zmieżyć:-) ale dużo dziecki któr mają ok 10 miesięcy są podobnego wzrostu jak Natalka:szok: Pani doktor mówi że jest bardzo wysoka ale niestety nie ma sprzętu żeby ją zmieżyć:no:

filmiku nie mam ale muszę coś nakręcić
Roksi ile macie wzrostu - TY i Twój mąż? Córcia musi być długa, bo przy tej wadze wygląda normalnie.

zmierzyłam moją córkę cetymetrem krawieckim i wyszło mi 74cm:tak: w sumie może tyle mieć bo jak leży na przewijaku to wystają jej nóżki a przewijak ma 70cm:tak: w ogóle to właśnie patrzę na siatkę centylową i jestem w szoku bo tyle cm to maja dzieci roczne:szok::szok:

Gratulacje dla Natalki!!!! :-) Pięknie raczkuje :tak::-)

A moje dziecko odkryło siusiaka :szok::-D Jak zdejmuję Piotrkowi pieluszkę, to ten robi zamach łapką i merda sobie po siusiaku i ma bardzo skupioną minę :szok::rofl2: A jak mu myję siusiaczka w wanience, to śmieje się i łapie mnie za rękę :-D

Mam się martwić??? :crazy:

moj tez tak robi a wogule od jakiegos czasu mu siusiak twardnieje i staje :szok::szok::szok: ja sie tym bardziej zmartwilam.
niuniek ostatnio zlapal sie za jajka i pociagnal ale mial mine az mu oczy na wierzch wyszly :eek::eek::eek:

reklama
Dziewczyny czym wy się martwicie, przecież dla nich siusiak to tak samo coś nowego jak jak rączki, nóżki, trzeba to dokładnie zbadać, a najlepiej to jak...........?
Tristanek to odczuł boleśnie:-)

Do góry