reklama
Lajla83
Fanka BB :)
moja córcia ważyła ostatnio 7300g ale to było 23 lipca teraz ważyłam ją na wadze domowej i wszło 8,5 kg, ale trzeba odjąć pampersa i ubranko więc będzie ok 8kg moja córka jest bardzo wysoka nie wiem ile ma długości ale ubranka kupuje jej na 80cm muszę ją sama zmieżyć:-) ale dużo dziecki któr mają ok 10 miesięcy są podobnego wzrostu jak Natalka Pani doktor mówi że jest bardzo wysoka ale niestety nie ma sprzętu żeby ją zmieżyćRoksi jestem w szoku Też muszę Wiktorii kupić taki dywan
A na poważnie, ile twoja córcia waży? i jaka jest długa? Wygląda szczupło.
A nie masz filmiku z córcią, chętnie bym popatrzyła jak raczkuje
filmiku nie mam ale muszę coś nakręcić
ewa0381
Roksi ile macie wzrostu - TY i Twój mąż? Córcia musi być długa, bo przy tej wadze wygląda normalnie.moja córcia ważyła ostatnio 7300g ale to było 23 lipca teraz ważyłam ją na wadze domowej i wszło 8,5 kg, ale trzeba odjąć pampersa i ubranko więc będzie ok 8kg moja córka jest bardzo wysoka nie wiem ile ma długości ale ubranka kupuje jej na 80cm muszę ją sama zmieżyć:-) ale dużo dziecki któr mają ok 10 miesięcy są podobnego wzrostu jak Natalka Pani doktor mówi że jest bardzo wysoka ale niestety nie ma sprzętu żeby ją zmieżyć
filmiku nie mam ale muszę coś nakręcić
Lajla83
ja 170cm a mój mąż 196cmRoksi ile macie wzrostu - TY i Twój mąż? Córcia musi być długa, bo przy tej wadze wygląda normalnie.
A
Agutek
Gość
ja 170cm a mój mąż 196cm
Będzie z niej wysoka laska
Tak jak pisze ewa Natalka w ogóle nie wygląda na tę wagę - jest taka chudziutka hihi :-) Przeważnie dzieci o takiej wadze mają pultaski i mnóstwo fałdek ;-)
Lajla83
zmierzyłam moją córkę cetymetrem krawieckim i wyszło mi 74cm w sumie może tyle mieć bo jak leży na przewijaku to wystają jej nóżki a przewijak ma 70cm w ogóle to właśnie patrzę na siatkę centylową i jestem w szoku bo tyle cm to maja dzieci roczne
malaga
Gratulacje dla Natalki!!!! :-) Pięknie raczkuje :-)
A moje dziecko odkryło siusiaka Jak zdejmuję Piotrkowi pieluszkę, to ten robi zamach łapką i merda sobie po siusiaku i ma bardzo skupioną minę A jak mu myję siusiaczka w wanience, to śmieje się i łapie mnie za rękę
Mam się martwić???
A moje dziecko odkryło siusiaka Jak zdejmuję Piotrkowi pieluszkę, to ten robi zamach łapką i merda sobie po siusiaku i ma bardzo skupioną minę A jak mu myję siusiaczka w wanience, to śmieje się i łapie mnie za rękę
Mam się martwić???
M
miloku
Gość
moj tez tak robi a wogule od jakiegos czasu mu siusiak twardnieje i staje ja sie tym bardziej zmartwilam.
niuniek ostatnio zlapal sie za jajka i pociagnal ale mial mine az mu oczy na wierzch wyszly
niuniek ostatnio zlapal sie za jajka i pociagnal ale mial mine az mu oczy na wierzch wyszly
reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Dziewczyny czym wy się martwicie, przecież dla nich siusiak to tak samo coś nowego jak jak rączki, nóżki, trzeba to dokładnie zbadać, a najlepiej to jak...........?
Tristanek to odczuł boleśnie:-)
Tristanek to odczuł boleśnie:-)