reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

reklama
A mój synek mówi najczęściej "jaja" ;-)

A teraz właśnie jedząc ziemniaczka powiedział "mniam mniam"
u nas tak było dzisiaj przy kaszce z bananami i brzoskwiniami, ostatnio moja mama dała jej do picia (z filiżanki:szok:) sok brzoskwiniowy rozcieńczony z wodą (po brzoskwiniach z puszki) i mała cały czas mówiła: amm, am, mmm :tak:

u nas tak było dzisiaj przy kaszce z bananami i brzoskwiniami, ostatnio moja mama dała jej do picia (z filiżanki:szok:) sok brzoskwiniowy rozcieńczony z wodą (po brzoskwiniach z puszki) i mała cały czas mówiła: amm, am, mmm :tak:
Karolek zawsze przy jedzeniu obiadku i deserku tak mruczy "mmm mmmm mmmmm" :-D:-D:-D.

Piotruś dostaje dopicia soczek jabłkowy, albo kompocik z kubeczka. Nie uczyłam go pić z niekapka, tylko od razu podstawiłam kubeczek.
Radzi sobie bardzo dobrze i tak smiesznie stuka swoim ząbkiem:-D.

Tak poza tym nie raczkuje, nie wstaje, nie chce sie podnosić:no:, łóżeczko mam jeszcze na najwyzszym poziomie.
Lubi kulać się na macie z plecków na brzuszek i odwrotnie:tak:.

moj niuniek przy jedzeniu mowi tylko am am i mama i sie drze bo cos ostatnio niechce jesc:-(
u nas to samo:baffled: - ostatnio bunt przy butli, nie chce jeść i koniec, kaszka ok, cycuś jak najbardziej ok :tak:, a z butelki dzisiaj wypiła tylko 50 ml :szok:
Tak poza tym nie raczkuje, nie wstaje, nie chce sie podnosić:no:, łóżeczko mam jeszcze na najwyzszym poziomie.
.
ja też jeszcze nie obniżyłam wyrka :no:

a więc próbujejy z nocnikiem:tak: i jak na razie lipa małą psadzę i po chwili płacze:sorry2: może popróujemy siadanie w pieluszczce:tak:

reklama
Do góry