reklama
M
miloku
Gość
A nasz |Ignaś leniwy strasznie, jak leży na brzuchu to nawet nie chce mu sie za duzo dzwigać głowy tylko pluje materac za to jak lezy na brzuchu to podnosi bioderka i robiac mostek przesuwa sie do tyłu:-)
ale do siadania to od razu sie podnosi
pani dotor powiedziała ze niektóre dzieci tak maja- te spokojniejsze;-)
hehehhe moj nie nalezy do spokojniejszych
ja juz widze ze to bedzie niezly urwis :-)
ledwo zaczal raczkowac a ja juz nei moge go z oka zpuscic i tak lobuzuje ze szok , a co to bedzi jak zacznie chodzic ,az sie boje;-);-)
niuniek pokonal wczoraj bariere miedzy salonem a kuchnia . do tej pory dochodzil do progu i wolal zeby go wziasc bo tak zinme kafelki. a wczoraj gonaic odkurzacz ,zatrzymal sie na chwilke zastanowil i w dluga z aodkurzaczem. no i mam pomocnika w kuchni . wszystkei kafelki wyciera i okruchy zjada. odkurzacz juz nie potrzebny
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Mój synuś jak się go pociągnie za rączki, to wypręża się jak struna i staje na nóżkach. A siedzi tak .
Borysek ostatnio, nauczył się siedzieć bez podparcia i co gorsza wstawać na nogi. Wygląda to tak że raczkuje po całym domu i jak napotka jakąs przeszkode ( ściana, moje nogi, drzwi i inne przedmioty od razu sie wdapuje i staje na prostych nogach... W łózeczku najlepsza zabawa, stanie na nogach i ślininie barierki tej na górze łózeczka. Najśmieszniejsze że jak tylko sie obudzi od razu wstaje na nogi i obwieszcza całemu światu że wstał :-) Nagrałam filmik ale nie umiem Go wstawić na zamkniętym....
malaga
Fanka BB :)
Piotruś robi identycznie :-)Mój synuś jak się go pociągnie za rączki, to wypręża się jak struna i staje na nóżkach. A siedzi tak .
Poza tym nauczył się w końcu przewracać z brzuszka na plecy i wkłada stópkę do buzi :-) Namiętnie ślini skarpetki
A
Agutek
Gość
U nas dzisiaj z kolei nastąpił postęp we wkładaniu butli do buzi. Kombinowała, polała się cała, ustnik wędrował wszędzie i do nosa i do oczu, ale udało się kilka razy włożyć do buzi i napić się
ewa0381
U nas dzisiaj z kolei nastąpił postęp we wkładaniu butli do buzi. Kombinowała, polała się cała, ustnik wędrował wszędzie i do nosa i do oczu, ale udało się kilka razy włożyć do buzi i napić się
Jak Wiktoria dziś siedziała na łóżku to dałam jej butelkę z sokiem. Córcia wzięła ją w rączki, specjalnie przewróciła się do tyłu i zaczęła pić Śmiesznie to wyglądało. Skąd taki mały brzdąc już wie, że tak będzie lepiej leciało picie.
Czy Wasze dzieciaczki mówią "tata"? A "mama"?
Córcia mówi m.in. mama, baba, a od jakiegoś czasu zaczęła też mówić tata:-)
elaklb
Moja mała kilka dni temu nauczyła się pełzać do przodu, bo dotychczas wychodziło jej jedynie pełzanie do tyłu i wokół własnej osi, a teraz jak ją coś zainteresuje to zasuwa do przodu i śmiesznie to wygląda... Śmiejemy się że czołga się jak żołnierz na poligonie.
reklama
M
miloku
Gość
Jak Wiktoria dziś siedziała na łóżku to dałam jej butelkę z sokiem. Córcia wzięła ją w rączki, specjalnie przewróciła się do tyłu i zaczęła pić Śmiesznie to wyglądało. Skąd taki mały brzdąc już wie, że tak będzie lepiej leciało picie.
Czy Wasze dzieciaczki mówią "tata"? A "mama"?
Córcia mówi m.in. mama, baba, a od jakiegoś czasu zaczęła też mówić tata:-)
tristan mowi mama tata dzidzi daj dziadzia baba i to narazie tyle