reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

blueoo to już kojarzę...to np. kaczka podzielona na 2 części? świnka na trzy?

debiutantkano MEMO to jeszcze trudne;-) ale dzieci są nieprzewidywalne to lada dzień mogą grać;-)

my mamy już sporo różnych gier, polecam Wam te, którymi Zosia bawi się najchętniej i ktore są odpowiednie do wieku
wszystkie z Granna, bo kocham tą firmę

LOTTO DOM
LOTTO MISIE RYSIE
LALECZKI

z innej firmy To i To- łączenie zwierząt z ich przysmakami

Puzzle: takie 2 elementowe ładnie układa, takie drewniane z wkładaniem to już łatwizna i wcale jej nie interesują:blink:

reklama
ja dziś też może poszukam jakiś puzzli moja ma taką planszę drewnianą co się dopasowuje zwierzęta ale też już olała bo umie wszystko dopasować:baffled: może coś kupie z gier zaproponowanych przez madzim:tak:

moje dziecko mnie zaskakuje z dnia na dzien :tak:

nad ranem jak zadzwonil ten tel. to budzi mnie i mowi "mamo dzwoni taty":-D czyt. mamo dzwoni tel taty :-D pozniej jak bylysmy na spacerku i pytam jej chcesz gumke? (rozpuszczalne uwielbia:zawstydzona/y:daje jak marudna jest:zawstydzona/y:) a ona "nie dziekuje":-D albo jak zgubi gdzies dydusia i szuka pozniej to mowi "Niunia nie ma niani":-D:-D:-D

kupilam w tesco puzzle takie 9- elementowe
sa fajne, tylko ciezko sie je wklada, tak na styk sa spasowane
pod spodem jest obrazek wiec jest podpowiedz gdzie nalezy dopasowac puzzle, ale jedne maja tak duzo elementow na sobie narysowanych, ze troche sprawiaja klopotow by odnalezc odpowiednie, mloda troszke musi sie nameczyc, cwicza wiec spostrzegawczosc

wcxoraj pojawily sie nowe slowa: dzieci (wczesniej tylko wersja dzidzia) i gumka :-D

Moja ostatnio nauczyła się nowego zwrotu: "Mam dość". Używa go głównie przy jedzeniu, jak już nie chce więcej. Wczoraj dziadek ją pyta: "Zjesz ze mną zupkę?"
Maja na to: "Nie."
Dziadek: "Czemu?"
Maja: "Bo mam dość zupy!" :-)
A ostatnio jak ją usypiałam to wyszła z łóżeczka i mówi: "Mam dość spania!" :-D

reklama
Karol mówi np:
fawam - chowam (się lub coś)
dodut - jogurt
fam - sam
Tajoj - Karol
dziedzieć - niedźwiedź
sioń - słoń