reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Karol dzisiaj podłapał piosenkę "baby, ach te baby" i śpiewa "babi, ach, babi"
S
szalona mama
Gość
taaak, u nas "moje" to hit sezonu, wszytko jest "moje"
no i pięknie mówi moje imię , czasem woła, mama mama mama, jak nei reaguję to po imieniu
piękne Karolka "babi ach babi"
no i pięknie mówi moje imię , czasem woła, mama mama mama, jak nei reaguję to po imieniu
piękne Karolka "babi ach babi"
elaklb
Fanka BB :)
puzzle 15 elementowe?
A jak przy tym główkuje i mówi do siebie: "To nie tak", "To nie pasuje". :-)
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
No to u was widze spryciuchy rosną i mówią dużo a u nas wrrrrrrrrrrr ciagle brak i więcej po swojemu niz po Naszemu
jego sukcesem jest pampa(lampa)
i pupa a to nie wiem czemu mu się udało)))
jego sukcesem jest pampa(lampa)
i pupa a to nie wiem czemu mu się udało)))
reklama
elaklb
Fanka BB :)
Dzisiaj ułożyła sama nowe puzzle 15-elementowe, które dostała wczoraj. A jej tekst przy układaniu, jak jej dziadek powiedział gdzie położyć puzzla to przyłożyła go, po czym stwierdziła: "To się nie uda". :-)
Aha, i jeszcze wczoraj sama weszła po schodach do pokoju na górze. Zostawiłam otwarte drzwi na dole bo pobiegłam tylko na chwilę na górę, po czym odwracam się, a tu w drzwiach staje moja córka! Pytam ją jak się tu dostała a ona do mnie: "Tup tup". :-)
Aha, i jeszcze wczoraj sama weszła po schodach do pokoju na górze. Zostawiłam otwarte drzwi na dole bo pobiegłam tylko na chwilę na górę, po czym odwracam się, a tu w drzwiach staje moja córka! Pytam ją jak się tu dostała a ona do mnie: "Tup tup". :-)