reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

reklama
Avacanda witaj:-)

Gratulacje dla córeczki:-)

Nie musisz się martwić, że ktos źle odbierze to że się chwalisz umiejętnościami córeczki, ten wątek właśnie po to jest - żeby się chwalić, ale nie przechwalać. Tak sądzę. Znamy się z dziewczynami bardzo długo i mnie osobiście cieszą osiągnięcia wszystkich marcowiątek:-) Już nie mogę się doczekać, aż reszta dzieciaczków zacznie pyskować rodzicom;-) Sorry dziewczyny:-D

A o brzydkich słowach pisałam kilka psotów wyzej.
Ale żeby nie było, to mówi też - kocham cię mamusiu, kochana mamusia, moja Ewo:-)

Ewa, bomba, uśmiałam się do łez :-D, znam też jedną taką agentkę. Była w wieku naszych bąbli jak nawijała tak jak Twoja a do dzisiaj pamiętam tekst: "J. ... załóż buty" a ona na to: "O Matko, tylko załóż buty i załóż buty..." - z ogromnym wyrzutem :-).

Mój na razie wszytko co robimy naśladuje, mówi dużo ale głównie po swojemu aczkolwiek coraz częściej zdarza mu się zrozumiale :tak:

kurcze, a mój nie chce mówic po naszemu:baffled:, buzia mu się nie zamyka, ale my go nie za bardzo rozumiemy:-(,
ale za to nasladuje pieknie wszystkie czynności:tak:, szczególnie po innych dzieciach:-D

problem z córką mam taki że....ta mała franceska chodzi spac o 23-24 a wczoraj pobiła rekord bo o 24:30:szok: i to z płaczem.Najgorsze jest to że przed kąpielą jest taka śpiąca a jak się już wykąpie dostaje pawera:crazy: skacze głupieje spanie jej przechodzi do 22 jakos to wytrzymujemy ale pózniej to koszmar :angry: nie umie znaleść sobie miejsca i w końcu zazypia z płaczem :confused: co to może znaczyc dziewczyny...może nie powinnam jej dać spac popołudniami długo:confused:

u nas tez brzydkie wyrazy juz sie wystapily ,ale ie zwracalam na nie uwagi i jakos mlody nie powtarzal

za to ostatnio jak przyszedl do mamy do szpitala to sie z niego cala sala smiala
maz rozmawial z lekarzem i powiedzial do niego thank you a mlody :
thank you made
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
normalnie myslalam ze urodze ze sniechu heheheh
lekarz tez sie usmail

po ostatniej awanturze synus caly wczorajszy dzien chodzil i sie przytulal i calowal i mowil mamusia milenka kocham
chyba mial wyrzuty sumienia i wiedzial ze przeskrobal:sorry2::sorry2:

Zuzia rano wstaje czasami przed 9 albo grubo po 9 ... popołudniami chodzi spać miedzy 14 a 15 i śpi do 2 godzin ... no a pózniej to 23 24

to pozno wstaje twoja corcia :tak:wiec moze to i dlatego? moja jak wstanie o 8:30 to jestem w szoku ,ze tak dlugo pospala ;-)

reklama
Wiem wiem ze długo śpi ale i też pózno popołudniami chodzi spać np. teraz sie bawi zrobiła mnie w balona:angry: o 14 dałam jej mleko spała 10 min i słysze mama:crazy: ale ja jej dam dziś nie pójdzie spac wcale przetrzymam ja do 18...kąpiel i nyny :tak:znając ją bedzie napewno śpiąca o 4,5 pospała by do 7 a potem bedzie buszowac do 2 w nocy:baffled:

Do góry