reklama
Lajla83
Fanka BB :)
:-d:-d:-dzosia umie się przedstawić: Dziodzia sze sze , nazwisko zbliżone do poprawnej wersji:-d
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
moja pannica nauczyła się mówić pan, i zamiast mówić monika(mam tak na imię) woła onika ,poza tym jak ją przewine to zanosi do kosza pampera a jak nie zdąże jej posadzić na nocnik i zrobi kupe to bierze pampersa przynosi do mnie i mówi ee wtedy wiadomo o co chodzi!!!Jak Bartek śpi a kyoś jest głośno to mówi ccciiiiii dzidzia aaa!!Jak młody śpi to da mu buziaka wsadzi w buziaka smoka i rozśmiesza go
M
miloku
Gość
slodkei te nasze dzieciaczki
najsmeiszniejsze sa jak ucza sie nowych slowek i przekrecaja je po swojemu
tristan tez sie przedstawia razem z numerem domu ulica i panstwem
najsmeiszniejsze sa jak ucza sie nowych slowek i przekrecaja je po swojemu
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Karol mówi zamiast miś "biś", a zamiast Jaś coś jakby "jań". Poza tym z nowych słów: mysz, liść, cień, cia (ciastko). Woła nasze kotki "bapa" (kotka ma na imię Gapa) i "ja" (druga ma na imię Zuzia) . Śmieszne to jest jak biega po domu i woła "ja! ja! ja!".
elaklb
Fanka BB :)
WOW!!! Tylko patrzeć jak Twój Tristan będzie płynnie czytał w wieku 3 lat.
M
miloku
Gość
calkiem mozliwe hehhe bo juz kilka literek zna
tristan dzisiaj nauczyl sie spiewac piosenke po angielsku , ale zadziwiel mnei bo w przedszkolu pierwszy raz spiewalismy ja , i potem caly dzien nie a teraz wracamy w samochodzie a on zaczal nam spiewac nio co prawda nie bylo w tym za bardzo melodii ale slowa pieknie zalapal . ja tyle nie zalapalam co on
tristan dzisiaj nauczyl sie spiewac piosenke po angielsku , ale zadziwiel mnei bo w przedszkolu pierwszy raz spiewalismy ja , i potem caly dzien nie a teraz wracamy w samochodzie a on zaczal nam spiewac nio co prawda nie bylo w tym za bardzo melodii ale slowa pieknie zalapal . ja tyle nie zalapalam co on
reklama
M
miloku
Gość
Karol mówi zamiast miś "biś", a zamiast Jaś coś jakby "jań". Poza tym z nowych słów: mysz, liść, cień, cia (ciastko). Woła nasze kotki "bapa" (kotka ma na imię Gapa) i "ja" (druga ma na imię Zuzia) . Śmieszne to jest jak biega po domu i woła "ja! ja! ja!".
karolek poganiacz kotow