reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

reklama
moja pannica nauczyła się mówić pan, i zamiast mówić monika(mam tak na imię) woła onika ,poza tym jak ją przewine to zanosi do kosza pampera a jak nie zdąże jej posadzić na nocnik i zrobi kupe to bierze pampersa przynosi do mnie i mówi ee wtedy wiadomo o co chodzi!!!Jak Bartek śpi a kyoś jest głośno to mówi ccciiiiii dzidzia aaa!!Jak młody śpi to da mu buziaka wsadzi w buziaka smoka i rozśmiesza go

slodkei te nasze dzieciaczki :)
najsmeiszniejsze sa jak ucza sie nowych slowek i przekrecaja je po swojemu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

tristan tez sie przedstawia razem z numerem domu ulica i panstwem:-D:-D

Karol mówi zamiast miś "biś", a zamiast Jaś coś jakby "jań". Poza tym z nowych słów: mysz, liść, cień, cia (ciastko). Woła nasze kotki "bapa" (kotka ma na imię Gapa) i "ja" (druga ma na imię Zuzia) :-D. Śmieszne to jest jak biega po domu i woła "ja! ja! ja!".

:-D:-D:-Dcalkiem mozliwe hehhe bo juz kilka literek zna:tak::tak::tak::tak:

tristan dzisiaj nauczyl sie spiewac piosenke po angielsku , ale zadziwiel mnei bo w przedszkolu pierwszy raz spiewalismy ja , i potem caly dzien nie a teraz wracamy w samochodzie a on zaczal nam spiewac :-D:-D:-Dnio co prawda nie bylo w tym za bardzo melodii ale slowa pieknie zalapal . ja tyle nie zalapalam co on :zawstydzona/y::sorry2:

reklama
Do góry