reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja mojego czuje najczesciej w prawym boku, moze to znaczy, ze po tej stronie nogi ma?

Z mała wszystko ok. miała widac kilka bardziej sennych dni, albo ja byłam zbyt zabiegana żeby ją zauważać. Rusza sie jak należy, więc jestem juz spokojniejsza :) Jak widac wystarczy sie poskarżyć na bb (jak juz kiedys któras mamusia pisała :p) i dzidzius od razu się poprawia :p

moja maleńka wczoraj pierwszy raz była spokojniejsza wieczorkiem i dala mi spać dzis w nocy obie byłysmy bardzo zmęczone !!!

u mnie ruchy malej zrobily sie juz niestety dosc bolesne no ale 3kg dziecko ma juz sporo sily ;)

no tak 3 kg to jest już dużoooo... ja jak sie urodziłam w 35 tyg mialam 2850g
ciekawe jak moja mała przybiera na wadze mysle ze za tydzien cos przytyla ( ostatnio bylo 1650g)

Moja malutka w końcu odżyła, od 4 dni uparcie siedzi u mnie pod żebrami i co raz czuję jak przeciąga chyba rączkę, wyraźnie widać przechodzący przez brzuch wałeczek. Mam cichą nadzieję że zaczyna układać się główką do dołu:-)

reklama
Ja w zeszłą sobotę coś się źle czułam i zauważyłam że mały się prawie nie rusz.Przestraszyłam się,ale na drugi dzień szalał jak niewiem co :-D.Właściwie to prawie cały czas go teraz czuję.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry