reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzieeewczyny, musiałam Was natychmiast powiadomić! Poczułam nareszcie!!!:-) To jest jednak najskuteczniejszy sposób - poskarżyć się na BB, a zaraz wszystko jest w porządku:-D:-D:-D
w takim razie pragnę złożyć oficjalną skargę bo jeszcze NIC nie czuję :no:
zobaczymy jak szybko ten patent zadziała ;-)

reklama
he he dobre dobre:-)

moje kochane spokojnie poczujecie ruchy,ja dopiero czuje od niedawna a to moja druga ciaza,takze trzeba czekac moze to byc nawet 22 tydzien i to tez bedzie normalne:-)

A ja bardzo wcześnie wyczułam pierwsze ruchy. W 14 tygodniu czułam już bulgotanie, a od 17/18tygodnia ruchy może wyczuwać również moj małżonek i jest wniebowzięty :-)

Ja też nareszcie jestem pewna, że czuje maleństwo i za kazdym razem gdy ja tylko czuje ciesze sie przeokropnie :):) dzis wyjątkowo szalała :)

Poczytałam trochę recenzji o tym filmie i wszyscy psy na nim wieszają :-( Muszę chyba coś innego znaleźć :tak:

Ja byłam na tym filmie już parę tygodni temu i powiem szczerze, że nie byłam zadowolona. To zależy po co pójdziesz do kina. Jeśli lubisz efekty specjalne, to jest na co popatrzeć. Ale jeśli chodzi o fabułę, to niczym Cię ten film nie zaskoczy. My mieliśmy ochotę wyjść wcześniej, bo i tak było wiadomo jak się skończy... :tak:

Wszystko pięknie ładnie moje czuję ruchy mojego maleństwa, ale w nocy błagałam niebiosa żeby już poszło spać. Zostałam nieźle skopana, akurat niektóre kopniaczki przyjemne nie były bo wycelowane akurat w sam dół macicy.... Ogólnie w ciągu dnia maluszek nie robi mi po złości i delikatnie się wierci ;)

reklama
OJ nawet nie wiecie że dałabym wszystko żeby maluszek mnie w koncu mocno nawet kopnął:))) wszystko wytzrymam byle tylko poczuc już to!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry