reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczynka czy chłopiec

Jestem ciekawa żeby wiedzieć na co się szykować, a lekarze nie pomagają 😀
Ja teraz jestem 16+0 kolejną wizytą w następny poniedziałek i też nie mogę się doczekać aż dowiem się kto się nam pojawi w październiku 😉
Nie ukrywam że po cichu liczę na drugą dziewczynkę, chociaż czuję że tym razem będzie chłopak.

reklama
Może wy rozwiejecie wątpliwości. Jeden lekarz mówi że dziewczynka pokazując wargi sromowe itd. W piątek byłam u innego lekarza który stwierdził że to chłopak. W czwartek mam jeszcze innego lekarza. Ale ciekawią mnie wasze opinie i doświadczenia, ja niestety jestem z tych co nic nie widzą na usg i zdjęciach. Dziękuję za odpowiedzi.Zobacz załącznik 1393229
Miałam i chłopca i dziewczynkę i niestety nie umiem Ci pomóc. Z córką było tak, że dopiero na połówkowym jak lekarz mnie mocno ponagniatał pokazała boberka. I tak to było do skontrolowania na kolejnym usg bo była bardzo mało współpracująca. Syn już na 1 usg wywalił jajca. Miał taki ogromny interes, że nie sposób było się pomylić mimo to co wizytę pytałam, czy Wojtkowi nic tam nie odpadło :p
Swoją drogą, jeśli to Ty jesteś na profilowym to wiedz, że jesteś piękną kobietą! Gratuluje Twojemu partnerowi tak pięknej matki jego dzieci ❤️

Ja teraz jestem 16+0 kolejną wizytą w następny poniedziałek i też nie mogę się doczekać aż dowiem się kto się nam pojawi w październiku 😉
Nie ukrywam że po cichu liczę na drugą dziewczynkę, chociaż czuję że tym razem będzie chłopak.
Ja bardzo bym chciala dziewczynkę jeżeli będzie chłopak to już się śmiałam do męża że jak to się mówi do 3 razy sztuka 😀 😀

Miałam i chłopca i dziewczynkę i niestety nie umiem Ci pomóc. Z córką było tak, że dopiero na połówkowym jak lekarz mnie mocno ponagniatał pokazała boberka. I tak to było do skontrolowania na kolejnym usg bo była bardzo mało współpracująca. Syn już na 1 usg wywalił jajca. Miał taki ogromny interes, że nie sposób było się pomylić mimo to co wizytę pytałam, czy Wojtkowi nic tam nie odpadło :p
Swoją drogą, jeśli to Ty jesteś na profilowym to wiedz, że jesteś piękną kobietą! Gratuluje Twojemu partnerowi tak pięknej matki jego dzieci ❤️
O jejciu dziękuję ci bardzo za komplement, tak to moje zdjęcie, też jesteś piękną kobietą ❤ mój synek też Wojtek 😀 i także było odrazu widać interes a teraz przez dłuższy czas nic dopiero teraz usg miałam w odstępstwie 2 tygodni i jeden mówi że dziewucha a drugi że chłopak

O jejciu dziękuję ci bardzo za komplement, tak to moje zdjęcie, też jesteś piękną kobietą ❤ mój synek też Wojtek 😀 i także było odrazu widać interes a teraz przez dłuższy czas nic dopiero teraz usg miałam w odstępstwie 2 tygodni i jeden mówi że dziewucha a drugi że chłopak
:D O widzisz to obie jesteśmy mamami Wojtków. Również dziękuję, za miłe słowo 🥰
Rzadko komplementuje inne kobiety, ale nie mogłam się powstrzymać. :)
Co do płci to tak niestety na tym etapie może być, że budowa pipki jest tak pulchna, a łechtaczka tak wydatna, że może być mylona z wackiem, albo wacuś tak dobrze schowany między jąderkami, że może zostać pomylony z pipką.
Myślę, że pozostaje zdać się na trzeciego lekarza, albo odczekać jeszcze troszeczkę. :)
Ja miałam w obydwu ciążach na odwrót jak chciałam :D Jak chciałam chłopca urodziłam córkę, jak zamarzyła mi się druga córka, to urodził się syn.
Jak Ci ten trzeci zrobi jeszcze jedno usg to się pochwal. Może będzie lepiej widać, kto tam się u Ciebie ulokował.

:D O widzisz to obie jesteśmy mamami Wojtków. Również dziękuję, za miłe słowo 🥰
Rzadko komplementuje inne kobiety, ale nie mogłam się powstrzymać. :)
Co do płci to tak niestety na tym etapie może być, że budowa pipki jest tak pulchna, a łechtaczka tak wydatna, że może być mylona z wackiem, albo wacuś tak dobrze schowany między jąderkami, że może zostać pomylony z pipką.
Myślę, że pozostaje zdać się na trzeciego lekarza, albo odczekać jeszcze troszeczkę. :)
Ja miałam w obydwu ciążach na odwrót jak chciałam :D Jak chciałam chłopca urodziłam córkę, jak zamarzyła mi się druga córka, to urodził się syn.
Jak Ci ten trzeci zrobi jeszcze jedno usg to się pochwal. Może będzie lepiej widać, kto tam się u Ciebie ulokował.
U mojego męża w rodzinie same chłopaki się rodzą a wiadomo jak każda mama, mam księcia chciałabym mieć też księżniczkę 😀
Ale wiadomo cieszyc się będę z drugiego chłopaka, najważniejsze że zdrowo się rozwija. Napewno dam znać co się wykluło ❤

@Kanada123 powiem ci że na razie wszystko jest idealne, dzidziuś rozwija się prawidłowo więc już powinno być dobrze do samego końca.😊Ale nie ukrywam że niepokój jest ze mną na każdym kroku.
Odliczam dni do każdej wizyty, a zwłaszcza do połówkowego które mam dopiero 24 maja, będzie wtedy 21+1

reklama
Do góry