reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczynka czy chłopiec

Kanada123

Początkująca w BB
Może wy rozwiejecie wątpliwości. Jeden lekarz mówi że dziewczynka pokazując wargi sromowe itd. W piątek byłam u innego lekarza który stwierdził że to chłopak. W czwartek mam jeszcze innego lekarza. Ale ciekawią mnie wasze opinie i doświadczenia, ja niestety jestem z tych co nic nie widzą na usg i zdjęciach. Dziękuję za odpowiedzi.
20220417_142314.jpg

Załączniki

• 20220415_144644.jpg
    20220415_144644.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 413
Ostatnia edycja:
reklama
Czy której z USG było połówkowe i robione przez lekarza certyfikatem FMF? Ja też nie jestem specjalistką i na zdjęciach widzę zwykle różne plamki to tutaj chyba widzę dziewczynkę.

U mnie na połówkowych( lekarza z certyfikatem) w 21 TC gdy lekarz ocenił narządy pokazał macicę i wargi sromowe więc nie było wątpliwości że to dziewczynka.

A No niestety moje usg wyglądało tak samo a chlopiec. Niestety musisz poczekać. Mój na 100% się ujawnił w 31 tc :)
Mam już chłopca i porównywałam zdjęcia usg siusiaka z tym i tutaj nie jest tak wyraźne jak tam widać konkretnie siusiaka a tu właśnie się dopatrzeć nie mogę

U mnie na połówkowych( lekarza z certyfikatem) w 21 TC gdy lekarz ocenił narządy pokazał macicę i wargi sromowe więc nie było wątpliwości że to dziewczynka.
No właśnie u mnie 2 tygodnie przed połówkowym pokazywał wargi sromowe itd. A potem że siusiak a ja kompletnie nic nie widzę :D

reklama
Do góry